Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Magnifique: Netflix verlengt Emily in Paris met seizoen 3 én 4

Sowieso het beste nieuws van vandaag.

De knappe Gabriel, het heerlijke accentje van Alfie en de stunning outfits van Emily en Camille: we konden geen genoeg krijgen van het tweede seizoen van Emily in ParisEn het lijkt erop dat we nog lang geen afscheid hoeven nemen van Emily en haar avonturen. Netflix kondigt namelijk aan dat er een derde én vierde seizoen in de maak is.

Twee nieuwe seizoenen

"Zeg maar BONJOURRR tegen seizoen 3 ÉN 4 van Emily in Paris", deelt Netflix in een berichtje op Twitter. En ja, we moeten toegeven: we deden een klein vreugdedansje bij het lezen van dit héérlijke nieuws.

We moeten namelijk weten of Emily écht in Parijs gaat blijven, of Gabriel zijn liefde voortzet met Camille en of Alfie terugkeert naar Engeland. Wanneer we de nieuwe seizoenen precies kunnen verwachten, is nog niet duidelijk. Maar we worden hoe dan ook trés enthousiast van deze aankondiging.

Flink zakcentje

Dat er maar liefst twee seizoen van de Netflix-hit worden gelanceerd, is obviously vanwege het grote succes van de serie. Hoofdrolspeelster Lily Collins, die daarnaast ook nog eens een van de producers van de serie is, houdt er dan ook een flink zakcentje aan over.

Hoeveel ze precies per aflevering krijgt, is niet bekend. Maar Cosmopolitan heeft onderzoek gedaan en schat dat ze ongeveer 265.500 euro binnenhaalt per aflevering. Per seizoen gaat het dan om maar liefst 2.65 miljoen euro. Sacrebleu! Het totale salaris van de actrice zal vanwege haar rol als producer vast nog een stuk hoger liggen. De serie behoort namelijk tot één van de meest succesvolle series van Netflix, want seizoen 1 werd in de eerste 28 dagen al door 58 miljoen mensen gezien.

Beeld: Emily in Paris, Netflix