Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Even wegdromen: de Coco Crush-sieradencollectie van Chanel

Willen we nú hebben.

Diamonds are a girls best friend, is een uitspraak die we niet voor niets in het jaar 2022 nog gebruiken. Diamanten an sich mogen dan misschien iets boven ons budget liggen, maar met sieraden kunnen we inderdaad een bijzondere band krijgen. En dat bewijst Chanel met deze gloednieuwe Coco Crush-sieradencollectie.

Even wegdromen

Geïnspireerd op het classic doorgestikte motief van Chanel zijn alle sieraden uit de Coco Crush-collectie stuk voor stuk om van te dromen. Met een combinatie van beigegoud, geelgoud, witgoud en diamanten zijn de sieraden uit deze collectie een sophisticated toevoeging aan je dagelijkse looks.

De sieraden, designed door CHANEL Fine Jewelry Creation Studio, zijn geïnspireerd op het o zo bekende quilted motief van het modehuis. Dit motief is sinds de 2.55 handtas uit 1955 een signature Chanel-motief geworden. Daarnaast zijn de sieraden scherp gelijnd, polished, smooth en met de hand gezet.

Coco Crush

De Coco Crush-collectie bevat ringen, kettingen en oorbellen. Stuk voor stuk minimalistisch, elegant en een échte eyecatcher bij iedere outfit.

1 2 3 4 5 6

De ketting, met de iconische letter van het modehuis, is niet alleen beschikbaar in de verschillende kleuren goud, ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een variant met een diamant. The hoops uit de collectie zijn daarnaast ook verkrijgbaar in de verschillende kleuren goud.

The Pavé Diamond Ring is wat ons betreft het meest stunning exemplaar. Dankzij een speciale techniek krijgen de diamanten in de ring een wel heel speciale uitstraling. De diamanten zijn namelijk willekeurig geplaatst, waardoor de glinsteringen lijken op zonnestralen die op vers gevallen sneeuw schitteren. How fabulous.

Beeld: Chanel