Romee Strijd deelt te schattig familiekiekje: ‘Time flies when having fun’

Awh!

Romee Strijd was gister officieel twaalf jaar samen met lover Laurens van Leeuwen. De beauty vierde dit met een lief familiekiekje op Instagram.

Before and after

Gistermiddag vierden Romee en Laurens hun twelve year anniversary. Speciaal voor deze gelegenheid toverde Romee een kiekje uit de oude doos tevoorschijn. De beauty plakte een foto van het tweetal voor en na de komst van dochtertje Mint naast elkaar.

“Ik kan niet geloven dat het alweer twaalf jaar geleden is”, staat Romee stil bij deze bijzondere anniversary. Bij de vrolijke foto deelt ze dan ook dat de tijd vliegt. “Time flies when having fun. Ik kan geen betere partner, soulmate, vriend en vader bedenken. I love you.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd)

In het zonnetje

Het is niet de eerste keer dat Romee haar lover in het zonnetje zet op Instagram. Onlangs feliciteerde ze Laurens nog voor zijn verjaardag en deelde ze daarbij een ontzettend lief berichtje.

Happy birthday to my soulmate”, begon ze haar bericht. “Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe trots ik op je ben. Hoe je bent als partner, maar nog belangrijker, hoe geweldig je als vader bent. We houden van je.” Wat een onwijs lieve woorden!

Beeld: Instagram

Laatste nieuws