Zo ziet de knappe Esteban uit Rebelde er in het echt uit

Wat een knapperd is hij toch ook!

Lees ook

Sinds de nieuwe serie Rebelde op Netflix staan kunnen wij niet stoppen met kijken. En we geven toe, dat komt mede door de knappe Esteban. De acteur laat heel wat harten smelten met zijn zwoele blikken. Benieuwd naar hoe Esteban er in het echt uit ziet? Kijk mee.

Acteur

Esteban wordt gespeeld door Sergio Mayer Mori, een Mexicaanse acteur die we tot nu nog niet echt in bekende series hebben gezien. Sergio is in real life 23 en plaatst op Instagram regelmatig kiekjes van zijn vrolijke leven. Enne, bad news voor iedereen die zichzelf al naar Mexico zag verhuizen om bij de acteur in te trekken, want aan zijn foto’s te zien is hij al bezet. De acteur heeft namelijk een relatie met de stunning influencer Raquel Chaves.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sergio Mayer Mori (@smayermori)

Het lijkt erop dat hij en Raquel al een tijdje samen zijn, want op the gram pronken de twee al jaren op elkaars kiekjes. Door de jaren heen is Sergio wel een paar keer van looks veranderd. Zo ging hij niet altijd met zijn zwarte dikke lokken door het leven, maar is hij ook een tijdje bijna kaal geweest. Één ding is zeker: hij kan alles hebben!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sergio Mayer Mori (@smayermori)

Rebelde

We hopen dat we Sergio aka Esteban in nog veel meer seizoenen van Rebelde mogen zien. Rebelde draait om Spaanse studenten op een exclusieve kostschool. En je raadt het al: hier ontstaat genoeg drama.

In de gloednieuwe Netflix-serie draait het echter niet om een gewone middelbare school. De studenten studeren aan de kostschool Elite Way (it’s all in the name) en studeren hier allemaal het vak muziek. Alle leerlingen van deze school zijn gezegend met een muzikaal talent en besluiten samen een eigen band op te richten.

Bron & Beeld: Instagram, Netflix

Laatste nieuws

Zie ook