Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Fan van Undercover? Dan wil je deze Netflix-misdaadserie ook zien

Deze serie wil je vanavond nog kijken!

Nu het derde seizoen van Undercover helaas alweer is afgelopen, zijn we dringend op zoek naar een andere goede misdaadserie. Enne, we kunnen je vertellen dat die ook gewoon op Netflix staat, want wij zijn enorm fan van de nieuwe serie Stay Close.

Misdaadserie

Vorig jaar waren we massaal in de ban van de populaire misdaadserie Clickbait. Deze miniserie liet ons iedere aflevering weer op het puntje van onze stoel zitten en shockeerde ons met een enorme plottwist. Sindsdien zijn we dol op mini-misdaadseries en gelukkig staat er nu weer een soortgelijke op Netflix. Stay Close staat namelijk nu al in de top 10 van de streamingsdienst en dat is niet voor niets. We vertellen je waar de serie over gaat.

Verhaal

De serie gaat over Megan Pierce die met haar man Dave en drie kinderen een rustig leventje leidt. Echter, Megans leven is niet altijd rustig geweest. Zeventien jaar geleden ging ze namelijk nog door het leven als 'Cassie' een danseres bij de populaire nachtclub Vipers. Dat leven liet ze zeventien jaar geleden achter zich omdat haar crazy ex-vriend Stewart Green plotseling vermist raakte. En hoewel Megan dacht dit hoofdstuk afgesloten te hebben, komen alle herinneringen na een soortgelijke vermissing weer boven water. De gebeurtenissen rondom Megans verleden en de vermissing van de jonge Carlton Flynn leidden tot een kettingreactie aan bizarre gebeurtenissen. Lukt het Megan om haar gezin tegen haar verleden te beschermen?

Benieuwd geworden naar de serie? Hierboven kun je alvast de trailer bekijken. Stay Close is gebaseerd op het gelijknamige boek van Harlan Coben uit 2021. De miniserie bestaat uit maar acht afleveringen, dus je kunt 'm gerust in één dag bingen. Kopje thee erbij, warm dekentje en you're good to go!

Bron: Manners | Beeld: YouTube, Netflix