B&B Vol Liefde-Roxanne openhartig over zeldzame ziekte

Roxanne lijdt aan een zeldzame botziekte.

Lees ook

Tijdens B&B Vol Liefde wist Roxanne zichzelf tot een echte publiekslieveling te kronen. De brunette nam geen blad voor de mond tijdens haar deelname en vertelde haar mannen waar het op stond. Ook nu is Roxanne nog altijd niet op haar mondje gevallen, en vertelt ze openhartig over wat er zich allemaal heeft afgespeeld in haar leven. Daar hoort helaas ook een zeldzame ziekte bij.

Ziekte

Onlangs deelde Roxanne heugelijke nieuws over een nieuwe lover, maar dit weekend heeft ze helaas minder leuk nieuws voor haar fans. De brunette lijdt namelijk aan ibreuze dysplasie, een botziekte in haar hoofd. Aan RTL Boulevard vertelt ze erover. “Ik heb er geen last van gelukkig, dus ik laat het los. Het voordeel van een zeldzame ziekte is dat je constant in de gaten wordt gehouden, het nadeel is dat ze nog niet zoveel weten en dat het daarom niet goed behandeld kan worden. Het is elke keer spannend als ik naar het ziekenhuis ga om te ontdekken of het wel of niet gegroeid is”, aldus Roxanne. Heftig!

Vriend

Naast dit heftige nieuws laat Roxanne ook nog het een en ander los over haar nieuwe vriend. Eerder vertelde ze al hoe ze hem heeft leren kennen. “Ik heb hem leren kennen via mijn familie. Mijn familie kende hem al en die hebben ons eigenlijk gekoppeld”, vertelt Roxanne over haar nieuwe liefde. “Zonder verwachtingen ben ik erin gegaan en er was eigenlijk meteen een klik.” En het gaat nog steeds goed tussen de twee, zo vertelt ze nu aan RTL.

“Het gaat nog steeds heel erg goed met de liefde, het is nog steeds dezelfde. Ik vind het heel erg spannend, maar het is ook heel erg leuk”, verklapt ze. Haar vriend moet ook nog even wennen, maar dan vooral aan het feit dat Roxanne behoorlijk wat volgers op Instagram heeft. “Gelukkig vindt hij het alleen maar liefdevol en leuk.” Cute!

Bron: Love & Reality | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws

Zie ook