Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zó ziet de 10-jarige dochter van Beyoncé en Jay-Z er nu uit

Dochtertje Blue Ivy werd vorige week tien jaar.

Jay-Z en Beyoncé houden hun privéleven zoveel mogelijk onder de radar. Foto's van de kids worden dan ook zelden gedeeld. Al denkt oma Knowles hier wel anders over, zij zette kleindochter Blue Ivy speciaal voor haar tiende verjaardag op Instagram in het zonnetje.

Tien jaar oud

Blue Ivy werd afgelopen week officieel een tiener, aangezien ze tien kaarsjes uit mocht blazen. Speciaal voor haar verjaardag zette Tina Knowles, de moeder van Beyoncé en de oma van Blue Ivy, haar kleindochter in het zonnetje.

"Mijn mooie, getalenteerde en superslimme kleindochter Blue Ivy is vandaag 10 jaar geworden. Oh god, het leek alsof je gisteren ter wereld kwam", begint ze bij een foto van de twee. "Blue geeft de beste adviezen, alsof ze een volwassen persoon is. Ik vergeet soms zelfs dat ze nog maar zo jong is!", gaat Tina verder.

Flink gegroeid

Time goes fast, zo zien we op de foto. Blue Ivy is inmiddels flink gegroeid en is bijna net zo lang als oma Knowles. Ook fans van de familie merken dit in no time op. "Nee joh. Is Blue Ivy al zo lang?", "Wat groeit ze snel! Blue Ivy is echt al een jonge vrouw!" en "Ik kan niet geloven dat Blue alweer tien jaar oud is", klinkt het in de reacties.

De kids van Beyoncé en Jay-Z zijn nog niet allemaal in hun tienerfase belandt. Tweeling Rumi en Sir zijn namelijk vier jaar oud en mogen pas in de zomer vijf kaarsjes uitblazen.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress