Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wintersportliefhebbers opgelet: deze serie speelt zich af in de sneeuw en is een mix tussen PLL en Gossip Girl

Kijktip!

We hebben series als Pretty Little Liars en Gossip Girl inmiddels al wel drie keer helemaal gebingewatched. Ben jij ook op zoek naar een soortgelijke dramaserie? Enne, hou je toevallig ook nog van wintersport? Zoek dan niet verder, want de nieuwe Netflix-serie Kitz is precies wat je wil zien.

Mysterieus

In zowel Gossip Girl als Pretty Little Liars werden de hoofdrolspelers geteisterd door een mysterieuze 'Gossip Girl' of zogenoemde 'A' die hen het leven zuur probeerden te maken. Combineer dat met een heleboel drama en liefde en je hebt de perfecte serie. In Kitz speelt zich iets soortgelijks af, alleen wordt Amerika hier verruild voor het winterse Kitzbühl.

Verhaal

De serie gaat over een aantal rijken, die naar het populaire wintersportgebied Kitzbühl vertrekken om daar te genieten van een lekkere luxe vakantie, inclusief veel feestjes, drank en een heleboel drama. Een van de hoofdpersonen is influencer Vanessa, die haar vakantie in deugen ziet vallen als ze wordt beschuldigd van de dood van een van de inwoners van Kitzbühl.

Het gaat om de broer van bewoner Lisi. Deze broer zou verliefd geweest zijn op Vanessa en door een ongeluk om het leven gekomen zijn. Lisi gelooft echter niet dat het een ongeluk is en geeft Vanessa de schuld. Ze wil er alles aan doen om te bewijzen dat de dood van haar broer geen ongeluk was, en besluit te infiltreren in de luxe wereld van Vanessa en haar vrienden. Spannend!

Benieuwd geworden naar de serie? Kitz staat nu op Netflix en bestaat maar uit zes afleveringen van een half uurtje. Je hebt de serie dus zo uitgekeken. Dekentje erbij, kop warme thee en bingen maar! Wij weten in ieder geval wat we vanavond gaan doen...

Bron: Girlscene | Beeld: YouTube, Netflix