Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: dít is de nieuwe vriendin van De Bachelorette-Chester

Wat een knapperd!

Chester deed mee aan het eerste seizoen van De Bachelorette. Samen met 19 andere mannen probeerde hij het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Dat is hem toen niet gelukt, maar inmiddels heeft hij wel een andere dame aan de haak geslagen.

De Bachelorette

De knappe Chester begon vol goede moed aan zijn Bachelorette-avontuur, maar helaas mocht hij de finale niet halen. Gelukkig hebben veel van de mannen uit het liefdesprogramma uiteindelijk tóch de liefde gevonden. We zien op Instagram regelmatig een romantisch kiekje van een van de mannen samen met hun nieuwe vriendin voorbijkomen. Zo is Jethro bijvoorbeeld al een tijde samen met zijn vriendin Kelly, met wie hij zelfs al een kindje heeft.

Nieuwe vriendin

Ook Chester is nu gelukkig in de liefde. Op Instagram deelt hij namelijk een lief kiekje samen met zijn vriendin Denise. Te zien is hoe de twee van een heerlijke vakantie samen genieten. "Barcelona ‘22 🥰", schrijft Chester in de caption.

Ook Denise deelde lieve foto's van haar en Chester op Instagram. Hoelang de twee precies al samen zijn en hoe ze elkaar hebben leren kennen, weten we helaas niet. Maar één ding is zeker: aan de foto's te zien zijn de twee dolverliefd op elkaar!

De Bachelor

Na De Bachelorette hebben we inmiddels ook al naar een nieuw seizoen van De Bachelor met Tony Junior kunnen kijken. Ook hij hield er uiteindelijk geen relatie aan over. Maar er is hoop, want als het goed is kunnen we dit jaar nog genieten van een nieuw seizoen van De Bachelor, namelijk met niemand minder dan Thomas van der Vlugt. Zou hij dan wel zijn laatste roos aan zijn ware liefde geven? Wij zijn benieuwd!

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, De Bachelorette