Temptations Jaydi laat voor het eerst van zich horen na breuk met Ricky

Na een paar dagen radiostilte laat Jaydi van zich horen.

Lees ook

Het kwam voor veel fans als donderslag bij heldere hemel: de breuk tussen Temptations Ricky en Jaydi. De twee deelden afgelopen vrijdag via Instagram dat ze helaas uit elkaar zijn. Na een paar dagen radiostilte laat Jaydi weer van zich horen.

Uit elkaar

Nooit hadden wij verwacht dat we op dit punt zouden komen”, begon Jaydi afgelopen vrijdag in een bericht op Instagram. “Helaas hebben wij beiden besloten dat aan ons liefdesavontuur een einde is gekomen. We hebben veel gelachen, gehuild, mooie herinneringen gemaakt en ontzettend van elkaar genoten. We hebben absoluut geen ruzie en houden erg veel van elkaar. Juist daarom zijn we samen tot deze beslissing gekomen.”

Over de exacte reden van de breuk lieten de twee zich niet uit. Ook in een update via Instagram Stories wil Jaydi daar niet verder over uitwijden. “Zoals jullie weten ben ik iets minder actief geweest op Instagram, jullie kunnen vast wel raden waarom. Ik had even wat tijd nodig om wat dingen op een rijtje te zetten”, begint ze haar verhaal.

Zware dagen

De beauty bedankt haar volgers voor alle lieve berichtjes, maar geeft toe dat ze het lastig vindt om overal op te reageren. “Ik merk dat ik het nog heel lastig vind om erover te praten”, stelt ze eerlijk. Ook wil ze benadrukken dat de twee de reden van de breuk niet gaat delen.

“Mensen die dichtbij ons staan weten hoe het zit. Ricky en ik weten hoe het zit. We zijn mega goed uit elkaar gegaan met veel respect naar elkaar toe. We spreken elkaar nog steeds, we hebben ook nog twee hondjes samen. Maar het is gewoon goed zo.”

Onverwachts

Nadat Ricky en Jaydi afgelopen vrijdag naar buiten brachten dat de twee niet meer samen waren, stroomden de verbaasde reacties binnen. Veel volgers hadden de breuk niet verwacht, dus staken het koppel een hart onder de riem. “😢😢😢 veel succes toppers ❤️”, reageerde Temptation-ster Daisy Piras en “Sterkte ❤️❤️”, liet Bram Krikke in de comments achter.

Jaydi en Ricky leerden elkaar kennen tijdens Temptation Island: Love or Leave. Jaydi deed daar destijds aan mee met haar (ex)vriend Sonny, met wie ze zo’n drie jaar samen is geweest. Al tijdens Temptation verbrak Jaydi haar relatie met Sonny en viel ze als een blok voor Ricky.

Bron: Instagram @jaydidubois | Beeld: Temptation Island: Love or Leave

Laatste nieuws

Zie ook