Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Heftig: EOTBDD's Shani betrokken bij auto-ongeluk

Het zit Shani niet bepaald mee...

Shani is het nieuwe jaar helaas niet al te goed begonnen. De Ex on the Beach: Double Dutch-ster deelt in haar Instagram Stories namelijk dat ze betrokken is geweest bij een auto-ongeluk afgelopen weekend.

Kettingbotsing

In haar Instagram Stories brengt ze haar volgers op de hoogte van het vervelende incident. "Ik was vandaag betrokken bij een auto-ongeluk met vier andere wagens.” Het ging om een kettingbotsing. Haar moeder zat naast Shani. “Zowel ik als mijn moeder die bij mij zat, hebben we behalve spierpijn geen letsel”, vertelt ze.

Kosten

Het enige bad news voor de realityster is dat haar auto flink beschadigd is en Shani dus met behoorlijk wat kosten achterblijft. “De wagen zal veel geld kosten aangezien ik geen allrisk verzekering heb. Maar gelukkig zijn we ongedeerd." En zo is het!

Ex on the Beach

Shani was te zien in het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch, waar ze als een blok viel voor de knappe Davey. Daar leek het stel al snel onafscheidelijk en eenmaal terug in Nederland en België werd die connectie verder uitgezocht en bleken de twee een stelletje te zijn. De twee zijn even uit elkaar geweest maar aan de kiekjes op Instagram te zien is het nu weer dik aan. “Soms wil ik je achter het behang plakken met een briefje op je voorhoofd hoeveel ik van je hou, want van mij raak je nooit meer af”, schreef Shani in oktober nog bij een kiekje van haar en Davey. Cute!

Bron: Love & Reality | Beeld: EOTBDD, Instagram @Shani