Sarah van Soelen deelt emotionele post op Instagram

'Veel gebeurd in mijn leven, maar toch heb ik mezelf er iedere keer weer uitgetrokken.'

Lees ook

Sarah van Soelen maakt er nooit een geheim van dat ze een heftig verleden heeft gehad. Jarenlang was ze verslaafd aan drank en cocaïne, maar vandaag is ze precies twee jaar clean. En bij deze mijlpaal staat Sarah op Instagram Stories even stil.

Twee jaar clean

“Twee jaar clean and sober”, begint Sarah haar bericht op Instagram. “Iets waar ik supertrots op mag zijn en ook ben. Veel gebeurd in mijn leven, maar toch heb ik mezelf er iedere keer weer uitgetrokken en ben ik niet teruggevallen in het oude patroon.”

Vervolgens bedankt Sarah haar loved ones voor alle steun die ze gekregen heeft. “Sometimes I forget to thank the people who make my life so happy in so many ways”, schrijft de beauty dan ook.

Openhartig haar verhaal

Eerder deze week liet Sarah zich ook al uit over haar verleden. De influencer sloeg zo’n vier jaar geleden geen enkel feestje over en blikte met haar volgers terug op deze party-periode.  Zo stelde ze: “Ik merkte dat ik mezelf steeds meer ging verdoven om maar niet te voelen.”

Alcohol en drugs kunnen je looks ook behoorlijk aantasten, zo ondervond ook Sarah. “Mijn ogen werden dof en ik was op een gegeven moment helemaal op. Het is en blijft een sluipmoordenaar.”

Bron: Instagram @sarahvansoelen | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook