Oude bekende duikt op in liefdesprogramma Singletown

We kennen deze deelnemer van Ex on the Beach.

Lees ook

In het gloednieuwe programma Singletown zetten vijf stellen hun relatie tijdelijk op pauze. Niet omdat het slecht gaat, maar om te ontdekken of het leven als single toch beter bij hen past. Enne, daarbij duiken er ook een aantal singles op in het programma, waaronder déze oude bekende.

Ex on the Beach-deelnemer

Sinds vandaag is de eerste aflevering van Singletown op Discovery+ te bekijken. Hierin zien we niet alleen de vijf deelnemende koppels, ook duikt er in het programma een ‘verrassing’ op. Niemand minder dan Hakan Abdulut maakt zijn intrede in het programma om een poging te wagen bij Lisa, één van de deelnemers van Singletown. 

Mocht je denken: ‘Wie is Hakan ook alweer?’, hij is de man die vorig jaar in Ex on the Beach: Double Dutch de mannen uit de villa een dans- en stripteaseles gaf. Hier bleef het niet bij, hij maakte de volgende dag namelijk zijn intrede als ‘ex’ in de villa. In EOTB vond Hakan de liefde niet, maar misschien is dat in Singletown wel het geval. We’ll see…

hakan

Singletown

Het is de eerste keer dat het succesvolle programma Singletown in een Nederlands jasje wordt gestoken. In deze serie worden vijf stellen gevolgd die hun relatie tijdelijk op pauze zetten. Niet omdat het zo slecht gaat, maar om te ontdekken of ze liever single willen zijn.

De stellen worden gemixt en nemen hun intrede in twee verschillende (en zeer fancy) appartementen waar ze helemaal los kunnen gaan met feesten, gezelligheid en dates met anderen zonder dat hun eigen partner erbij is. Maarre, die partner ziet wel de beelden die worden gemaakt, zodat ze toch van elkaar weten hoe het er aan de andere kant aan toe gaat. Is het leven als vrijgezel toch prettiger? Of zitten ze liever in een relatie? Dit gaan de singles ontdekken, en dat allemaal onder begeleiding van presentatoren Rijk Hofman en Loiza Lamers.

Bron: Love Reality | Beeld: Singletown

Laatste nieuws

Zie ook