Temptations Milou onherkenbaar met nieuwe coupe

Milou, is that you?

Lees ook

Het is inmiddels al een flinke tijd geleden, drie (!) jaar om precies te zijn, maar toch weten we nog precies wie Temptation Island-deelnemer Milou is. De beauty is sinds kort echter onherkenbaar dankzij een gloednieuwe coupe.

Kleine recap

Even een kleine recap: Milou deed in 2019 samen met lover Heiki mee aan Temptation Island. Destijds was dit nog in het oude format, dus werden de koppels in een huis gestopt met tig knappe verleiders. Het doel? De verleiding weerstaan. En dat lukte Heiki niet helemaal.

Toch verlieten Milou en Heiki samen het programma, maar eenmaal in Nederland liep hun relatie toch op de klippen. Inmiddels zijn we dus al flink wat jaren verder en is Milou bijna onherkenbaar. Ze kuste haar lange lokken vaarwel en koos voor een heus 70’s kapsel, inclusief geföhnde pony.

milou

Nieuwe weg ingeslagen

Milou heeft zichzelf een totaal nieuwe look aangemeten, en wij moeten zeggen: het staat haar prachtig. De beauty is sowieso een heel andere weg ingeslagen, aangezien ze tegenwoordig haar brood verdient door steamy content op het platform OnlyFans te delen.

Onlangs verscheen ze nog met Temptation-collega Megan in de documentaire OnlyFans: de naakte Vlaamse waarheid. Hier vertelden de twee alles over hun bijzondere baan. Uit de quotes van de ladies bleek in ieder geval dat ze hun carrière als creator nog lang niet vaarwel willen kussen. “Ik denk wel dat het een verslaving kan worden”, vertelde Megan. “En als het zo goed verdient. Waarom ook niet?”

Bron: Girlscene | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook