Jørney schenkt klare wijn over relatiestatus met Odim

Hoe zit het tussen de kersverse ouders?

De relatie tussen EOTBDD-deelnemers Jørney en Odim krijgt bijna elke week een nieuwe twist. Maar na gisteren lijkt daar nu definitief een einde aan gekomen. Via haar Instagram laat Jørney namelijk eens goed weten hoe de boel ervoor staat.

Bizarre onthulling

De relatie tussen Ex on the Beach-deelnemers Jørney en Odim mag je gerust een rollercoaster noemen. Van vreemdgaan naar zwangerschap naar feestjes naar publiek uitgevochten ruzies: via Instagram kregen we er van alles over mee.

Deze week kwam daar opnieuw een bizarre onthulling bij. Verschillende juice-accounts deelden namelijk Snapchat-screenshots van een meisje dat met Odim afgesproken had. Maar deze slimme dame had echter nooit de intentie om de realityster daadwerkelijk te ontmoeten. Ze gaf hem een vals adres en wist video’s te maken van Odim die buiten wacht op zijn stiekeme afspraakje. Dit werd vervolgens natuurlijk exposed via Instagram – want Odim was nog samen met Jørney, die net vorige week hun dochtertje op de wereld had gezet.

Reactie Jørney

Bij de eerste berichten over Odims sneaky Snapchat-date reageerde Jørney nog dat ze zich volledig op haar little one wilde focussen. “Op dit moment, ik ben net bevallen een week geleden en ik ben nog aan het herstellen van mijn hechtingen en daarnaast ben ik aan het focussen op mijn kindje. Een depressieve moeder heeft zij niks aan”, liet ze toen weten.

Nu lijkt het er echter op dat de blondine de knoop definitief heeft doorgehakt. Op Instagram deelde zij gisteren namelijk een prachtige zomerse foto van zichzelf, met daarbij het onderschrift “Soms moet je gewoon niet meer achteromkijken”. Vervolgens maakt ze met de hashtags nog eens extra duidelijk waar ze op doelt: ‘#singlemom’ en ‘#happysingle’ vallen er onder andere te lezen. Kortom: bye-bye Odim!

Ideaalbeeld

Voor de geboorte van haar dochtertje liet Jørney nog weten dat haar relatie met Odim niet altijd even makkelijk is geweest. “Er zijn nu zoveel dingen gebeurd waardoor ik zoiets heb van: ik wil nu gewoon even afstand”, zei Jørney destijds. “Natuurlijk krijgen we een kindje samen, dus je hebt een ideaalbeeld van huisje, boompje, beestje. Maar dat is tot nu toe niet de realiteit.” Hoewel het dus even goed leek te gaan, is die droom nu dus opnieuw in duigen gevallen. Wij wensen Jørney hoe dan ook veel happiness met de kleine!

Beeld: MTV

Laatste nieuws