Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Wauw: zoveel verdient Lily Collins met Emily in Paris

Bizar!

The hype is real rondom de Netflix-hit Emily in ParisHelemaal niet gek, want terwijl we ons in de romantische straten van Parijs wanen, laten we alle gedachtes over een nieuwe coronavariant of een lockdown even links liggen. De serie is très populair, maar wat houdt hoofdrolspeelster Lily Collins hier eigenlijk aan over?

Parijs

Oui oui, door Emily in Paris voelt het stiekem een beetje alsof we in Parijs zijn. Slenteren langs de Eiffeltoren, croissants eten bij de lokale bakker en heerlijk shoppen in de bekende winkelstraat Rue de Francs-Bourgeois. En vooral dat laatste past ontzettend goed bij Emily, die we zien schitteren in de meest bijzondere outfits.

Ook actrice Lily Collins is een fashionista pur sang, en kan met haar inkomen in real life ook een hele hoop schoenen en tassen kopen. Door de serie wordt haar rekening namelijk behoorlijk gespekt.

Flink zakcentje

Hoeveel ze precies per aflevering krijgt, is niet bekend. Maar Cosmopolitan heeft onderzoek gedaan en schat dat ze ongeveer 265.500 euro binnenhaalt per aflevering. Per seizoen gaat het dan om maar liefst 2.65 miljoen euro. Sacrebleu!

Megatalent Lily is niet alleen de actrice in de Netflix-serie, maar is ook nog eens een van de producers van Emily in Paris. Dat bedrag zal dus vast nog een stuk hoger liggen. De serie behoort al tot één van de meest succesvolle series van Netflix, want seizoen 1 werd in de eerste 28 dagen al door 58 miljoen mensen gezien.

Multimiljonair

Voor Emily in Paris had Lily al een groot vermogen op de bank. Voor de Netflix-serie was ze namelijk ook te zien in Extremely WickedShockingly Evil and Vile, The Blind SideThe Mortal Instruments: City of Bones en Love, Rosie.

Ook had ze goed geboerd tijdens haar modellencarrière en is ze de dochter van multimiljonair en zanger Phil Collins. Met zijn vermogen van 265 miljoen zit de familie Collins er sowieso warmpjes bij. Volgens Celebrity Net Worth ligt het vermogen van Lily dan ook op maar liefst 22 miljoen euro.

Bron: NSMBL | Beeld: Netflix