Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Geraldine Kemper deelt eerlijk verhaal over huidaandoening

'Welcome to my galaxy', begint Geraldine haar bericht.

"Onzeker. Boos. Jeuk. Krabben. Pijn. Sneeuw. Luipaard. Spikkels. Vlekjes. Dalmatiër: Psoriasis", deelt Geraldine Kemper bij haar foto op Instagram.

Psoriasis

Psoriasis: het is een veelvoorkomende, erfelijke, niet besmettelijke, chronische auto-immuunziekte. Geraldine heeft last van deze huidziekte en deelt hierover een eerlijke post op Instagram. De presentatrice plaatst een foto van haar rug waarop haar huidaandoening zichtbaar is. "Welcome to my galaxy", schrijft ze erbij.

Vastleggen en omarmen

"Psoriasis. Ik haat het, maar het hoort ook bij me. Dit keer wilde ik het vastleggen en omarmen. Ook deze kan van mezelf laten zien, want ook zo mag ik er zijn."

De beauty bedankt vervolgens de fotograaf van de foto, die haar op dit kwetsbare moment heeft vastgelegd. "You always make me feel beautiful", schrijft ze erbij.

Lovende reacties

Dat de foto van Geraldine veel reacties oproept, moge duidelijk zijn. In no time staat de comment section vol met lieve berichtjes van volgers en BN'ers die de post van Geraldine enorm waarderen.

"Sterk", schrijft Arie Boomsma bij de foto. "Imperfectie is ook perfectie", "Gewoon puur. Prachtige vrouw", "Absoluut. Zo hebben we allemaal wel iets" en "In mijn ogen een sterrenhemel...en dat is altijd zo prachtig", klinkt het in de reacties. Wat een mooie woorden!

Beeld: BrunoPress