Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Big Brothers Tobias laat zich van zijn beste kant zien en Twitter gaat los

Hottie alert.

In de eerste aflevering van Big Brother mochten we kennismaken met de handsome deelnemer Tobias. Kijkers zijn na de eerste afleveringen van de realityserie nog niet uitgekeken op de knappe deelnemer. Via Twitter worden er namelijk een aantal hilarische en vooral steamy kiekjes van hottie Tobias gedeeld.

Eye candy

Na een succesvolle doorstart vorig jaar, is deze week het tweede seizoen in het nieuwe jasje van start gegaan met de eerste acht bewoners, waar inmiddels al verschillende gezichten bij zijn gekomen. Via Videoland kunnen we 24/7 meekijken met de bewoners van het Big Brother-huis, dat voor de sfeer ook nog eens een flinke make-over heeft gekregen. Maar één van de bewoners blijkt een ware charmeur. Na de eerste aflevering heeft hij de kijkers namelijk volledig ingepakt.

Het gaat hier om de goedlachse Tobias. Twitter stond na de eerste aflevering al he-le-maal vol met lovende reacties over de Hagenees. “Instant crush op Tobias”, liet één enthousiaste kijker weten, en een ander schrijft: “Tobias is wel een snoepje”.

Hilarische berichten op Twitter

Bij deze lieve berichtjes bleef het echter niet. Twitter gaat volledig los en deelt een screenshot van Tobias die tijdens zijn verblijf in de villa een workout uitoefent (hallo sixpack). "Even een lekker plaatje van sexy Tobias om mee wakker te worden... Goedemorgen zeg", klinkt het op Twitter.

Daarbij wordt er ook aardig geknipt en geplakt, zo zien we deelnemer Vera en Tobias samen op een foto geplakt. "Lekker teamwork in de keuken met Vera en Tobi", klinkt het in de beschrijving.

Seizoen twee

“Een vakantie wordt het zeker niet: schaarste en onvoorspelbaarheid voeren de boventoon dit seizoen”, vertelde presentatrice Geraldine Kemper al over het nieuwe Big Brother-seizoen.

Wij zijn heel benieuwd wat we gaan zien en horen met de 120 camera’s en 50 microfoons die er in het huis te vinden zijn. Dagelijks kun je op RTL5 zien wat er die dag gebeurd is, én de stream op Videoland is dus 24 uur per dag beschikbaar. Nog een leuke reden om in te tunen: Via de livestream kun je meebepalen over het leven van de kandidaten. Nu nog hopen dat Tobias dus lekker lang in het huis blijft wonen. Fingers crossed!

Bron: Ze | Beeld: Big Brother