Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zoveel afleveringen van Prince Charming komen er nog aan

Hoe lang kunnen we nog van onze favo serie genieten?

We smullen iedere aflevering van alle één-op-één momentjes, steamy zoenen en spannende stropdas-ceromonies in Prince Charming. Maar aan al het moois komt een einde, zo ook aan de afleveringen van de Videoland-serie. Hoeveel afleveringen hebben we eigenlijk nog te gaan?

Drie afleveringen

Diehard fans van de Videoland-serie zijn hoogstwaarschijnlijk he-le-maal bij en weten welke mannen er nu nog om het hart van de knappe Chris strijden. Ook weten we dat er na een seizoen van Prince Charmingof soortgelijke series als De Bachelor of De Bachelorette, vaak een reünie-aflevering komt. Maar is dit nu ook het geval?

Een beetje speurwerk leert ons dat er nog drie afleveringen uitgezonden worden. Dus, op 12 januari een 'gewone' aflevering, op 19 januari de grande finale en op 26 januari de speciale reünie-aflevering. How exciting!

Afvaller voorspelt

Maarre, wie er dan gaat winnen? Daar heeft afvaller Lesley wel z'n ideeën over. Na de ceremonie waar Jimmy zijn das moet inleveren, zijn er nog drie opties over: MarcelScott, en Jakop.

Voor de camera’s deed hij een boekje open: “Ik denk dat de prins gaat eindigen met Scott, of met Jakop”, verklapte hij. “Daar voel ik het wel een beetje branden. Ja." Hmm, wat denk jij: zit Lesley hier goed, of zal toch Marcel uiteindelijk met zijn sprookjesprins een happy end vinden?

Beeld: Jasper Suyk