Hangt er liefde in de lucht tussen deze twee Prince Charming-kandidaten?

Ooh la la...

Met twaalf handsome single mannen in één huis, kan er zomaar iets van liefde opbloeien. Zowel Lesley als Jimmy vonden de liefde niet bij Prince Charmings Chris, maar zien de twee niet wat in elkaar?

Spanning in de lucht

In de nieuwste aflevering van Prince Charming zagen we hoe Lesley de villa vrijwillig verliet. Jimmy werd door Chris naar huis gestuurd, aangezien hij toch meer voelde voor de overgebleven drie mannen. Voor de mannen is dit avontuur inmiddels al een tijdje geleden, maar in gesprek met Robbert Rodenburg blikken Lesley en Jimmy terug op deze momenten.

In Prince Charming: The Viewing Party zien we hoe Jimmy en Lesley allesbehalve rouwig zijn om hun vertrek uit de villa. Sterker nog, de twee doen behoorlijk geheimzinnig. Want zodra er gevraagd wordt wie Jimmy of Lesley mee zouden nemen naar een onbewoond eiland, hangt er een voelbare spanning in de lucht.

Geheimzinnig

Zo laat Jimmy weten dat hij Lesley mee zou nemen naar een onbewoond eiland. “Omdat wij in de villa gewoon een heel goede vibe hadden. We kunnen de hele dag over belangrijke of onbelangrijke dingen lullen, gewoon echt als maatjes. Dat vind ik heel belangrijk”, stelt hij. Maar of er sprake is van een potentiële match tussen de twee? “Daar doe ik geen uitspraken over”, lacht Jimmy geheimzinnig.

Maarre, daar blijft het niet bij. Ook Lesley zou met niemand minder dan Jimmy op een onbewoond eiland willen vertoeven. “Vanwege de connectie en…ja gewoon”, lacht Lesley. “Kunnen we in de toekomst iets verwachten?”, vraagt Robbert nogmaals. “Wij zeggen niks”, antwoorden de twee in koor. Hmm…

Bron: YouTube Videoland | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws