Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Steamy! Sylvie Meis deelt pikant bikinikiekje vanuit de Caraïben

Hot, hotter, hotst.

PR Termin f¸r JUV…DERM im Hotel Fontenay in Hamburg

Eind vorige maand was Sylvie Meis nog op een lief kiekje met zoon Damián in een stylish winterjas te bewonderen, maar inmiddels heeft de presentatrice deze dikke jas ingeruild voor een ieniemienie bikini. Ultimate summer vibes!

Zomers kiekje

Waar wij op dit moment het liefst bivakkeren met een dikke trui onder een dekentje, is het op mini-eilandje Sint Barthélemy een steady 28°C. Maarre, nog hotter dan die temperaturen is het prachtige plaatje dat Sylvie deelde met haar volgers.

Island girl

Na haar Love Island-klus bij onze oosterburen, viert Sylvie nu dus een break in de Caraïbische zee. Op het pikante kiekje is te zien hoe de presentatrice geniet van de zee in een prachtige bikini. "Enjoying island life to the fullest #saintbarths #islandgirl", schrijft de beauty in de caption.

Reacties

In de comments wordt met volop liefde en bewondering gereageerd op de foto van de 43-jarige schone. Zowel Duitse als Nederlands volgers strooien met hartjes en vlammetjes. "Beauty!", valt er te lezen. "Knap!", en "Wie schön", komen ook regelmatig voorbij. Wij dromen in elk geval weg bij de zomerse vibes van deze prachtige foto. Gorgeous!

Bron: Instagram @sylviemeis | Beeld: Brunopress