Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Aiii: reacties op afvaller Prince Charming zijn niet mals

Kijkers delen op Twitter hun ongezouten mening.

Gisteravond was er een nieuwe Prince Charming-aflevering die bol stond van alle juice en drama. Aan het einde van de aflevering hakt prins Chris een moeilijke knoop door en stuurt hij één van de deelnemers naar huis, en dat maakt bij kijkers behoorlijk wat los.

Let op: onderstaande tekst bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Prince Charming.

Rollercoaster

Een kleine recap van de bijzondere aflevering. Zo zien we dat Chris langskomt in de villa om te sporten met de heren. Daar wil natuurlijk elke man even 'zijn momentje pakken' – zo ook Lesley. Maar die dropt vervolgens een bommetje: hij voelt toch geen spark tussen hem en Chris, en wil daarom vertrekken. Chris gaat vervolgens op date met Scott en Jimmy.

Aan het einde van de avond vindt er alsnog een ceremonie plaats, en blijkt dat Jimmy zijn das moet inleveren. Zo gaan we van een vroegtijdige exit opeens naar een top 3: naast Scott blijven Marcel en Jakop als potentiële matches over voor Chris.

Blijdschap over top 3

De eliminatie van Jimmy maakt op Twitter nogal wat los. "Eindelijk Jimmy eruit!", schrijft een kijker. Ook werd getwijfeld aan hoe oprecht de afvaller nu eigenlijk was: "Als er iemand niet oprecht was richting Chris, dan is hij het." Heavy!

De reacties op de uiteindelijke finalisten zijn daarentegen heel positief: "Al mijn favoriete mannen zitten in de top 3! 😍" valt er onder andere te lezen. "De andere drie mannen passen allemaal bij hem", schrijft nog een kijker. Wij zijn in elk geval heel benieuwd hoe de dates van de volgende aflevering verlopen. Wie denk jij dat er met de prins vandoor gaat?

Bron: Twitter | Beeld: Jasper Suyk