Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oei: dit zijn de eerste twee genomineerden in Big Brother

Deze nominatie kreeg een bizarre twist...

Zoals altijd betekent een nieuw seizoen Big Brother ook een nieuw seizoen met drama. Niet alleen hebben we in de eerste week al verschillende nieuwe gezichten in de villa, maar ook de eerste nominaties zijn al bekendgemaakt. Maar dat ging ook weer niet helemaal vlekkeloos, en dat zorgde voor verwarring bij zowel bewoners als kijkers.

In and out

We hebben laatst al de eerste acht deelnemers van het nieuwe seizoen Big Brother aan je voorgesteld. Inmiddels zijn daar nog drie gezichten bijgekomen. Schlagerzanger Kristof, de vrolijke Nawel en feestbeest Salar werden namelijk de afgelopen dagen ook geïntroduceerd in de villa. Maar ook al werd de bewoners in eerste instantie verteld dat zij deze eerste week nog niemand hoefden te nomineren – nu blijkt tóch dat er twee nominaties zijn en er dit weekend iemand moet vertrekken.

Het zit namelijk zo: Nawel en Salar konden via een speciale ruimte al de kandidaten checken, en besloten Kristof en Sercan te nomineren voor een vroege exit. Salar en Nawel hebben hun rol bij de nominaties heel sneaky verborgen gehouden, by the way.

Verwarring

Overigens lijkt het erop dat de nominaties niet helemaal vlekkeloos zijn gegaan. Naar verluidt zouden namelijk de verkeerde namen op het scherm in de villa zijn verschenen. Zo horen we Kitty praten over de nominatie van Peter (waarna haar geluid direct op mute wordt gezet), en vertelt Nouchine in de livestream ook nog over haar nominatie.

Oplettende kijkers spotten via de livestream ook dat het nominatiemoment niet volgens plan lijkt te verlopen. Zo wordt lange tijd de tuin in beeld gebracht, en wanneer we weer terugkomen in de woonkamer, zijn Peter en Nouchine daar in tranen. Nu weten we dus ook waardoor dat komt!

Bron: BBNLBE | Beeld: RTL Endemol, Wesley de Wit