Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Zien: zo ziet de knappe vrouw van Michael van Gerwen eruit

Wat een beauty.

Het waren pittige dagen voor Michael van Gerwen. Door een positieve coronatest moest hij zich terugtrekken uit de derde ronde van het WK darts. We zien Michael regelmatig op de buis verschijnen, maar hoe ziet zijn vrouw er eigenlijk uit?

Relatie

Niemand minder dan de knappe Daphne van Gerwen is de vrouw die Michael in goede en slechte tijden support. De voormalig kapster is net zo’n fan van darten als haar man Michael. Mighty Mike en zijn Daphne kennen elkaar al sinds hun tienerjaren. Op het moment dat de twee in augustus 2014 in het huwelijksbootje stapten, waren ze al bijna tien jaar samen.

Kinderen

Een aantal jaar na hun huwelijk maakte Michael tijdens zijn huldiging ter ere van het winnen van het WK 2017 bekend dat Daphne zwanger is. Op 6 augustus 2017 kwam hun dochter Zoë ter wereld. Drie jaar later breidde het gezinsgeluk opnieuw uit. Daphne beviel op 1 april 2020 van een gezonde zoon die de naam Mike kreeg. Benieuwd hoe de beauty eruitziet? Wij vonden een aantal kiekjes. 

Niet alleen deelt Daphne regelmatig foto's van zichzelf en hubby Michael, ook haar kids komen regelmatig op haar Instagrampagina voor. Het viertal vormt samen een happy family, zo zien we op de vrolijke kiekjes.
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Daphne Van Gerwen (@daphnevangerwen)

Michael van Gerwen is een Nederlands professioneel darter. Hij won op 1 januari 2014 als jongste speler ooit het PDC World Darts Championship, nadat hij daar een jaar eerder al de finale van haalde. Wanneer je kijkt naar het aantal gewonnen major-toernooien of carrièreverdiensten is van Gerwen na Phil Taylor de succesvolste speler in de geschiedenis. Good job, Michael.

Bron: Tips en Weetjes, Wikipedia | Beeld: BrunoPress, Instagram