Prince Charmings Lesley deelt shocking nieuws

Dit zagen we niet aankomen.

Na de aflevering van vorige week zagen we nog maar vijf mannen om het hart van Prince Charmings Chris strijden. We weten dat er iedere week één of twee mannen afvallen, maar dit shocking nieuwtje van Lesley in de nieuwste aflevering zagen we niet aankomen.

Let op: dit artikel bevat spoilers over de nieuwste aflevering van Prince Charming. 

Momentje pakken

Terwijl de mannen in het Il Palazzo genoten van een sportieve ochtend, besloot Chris polshoogte te nemen. Niet alleen om de mannen tijdens hun sportsessie bij te staan, maar ook om hier en daar wat bij te kletsen. Lesley zag dit als de uitgelezen kans om Chris ergens van op de hoogte te brengen. Hij wilde een persoonlijk nieuwtje met de prins delen.

“Ik moet even iets kwijt, ik loop er al een tijdje mee”, begint Lesley zijn verhaal. “Maar ik denk dat mijn avontuur erop zit”, stelt hij vervolgens.

Afscheid nemen

Tijdens het één-op-één gesprekje maakt Lesley meteen duidelijk dat het niets met Chris te maken heeft. “Ik vind je een hele leuke jongen, maar ik denk dat die klik er niet inzit.” Naar eigen zeggen gunt Lesley het de andere jongens uit de villa meer. “Ik vind het zo mooi om te zien wat er allemaal tussen jullie opbloeit, en wat voor sparks er zijn, maar het is het niet voor mij.”

Niet alleen voor de kijkers thuis, maar ook voor Chris kwam dit nieuws als een behoorlijke shock. Zo stelt Chris dat hij Lesley niet voor niets nog in de villa heeft gehouden. “Ik had je graag nog beter willen leren kennen. Ik ben nog heel nieuwsgierig naar je, ik denk dat ik nog niet alles gezien heb”, stelt de prins. Gelukkig kunnen de twee het positief afsluiten. “Ik heb er vrede mee, en ik hoop dat de juiste er voor je tussen zit”, geeft Lesley aan Chris mee. Awh!

Bron: Videoland | Beeld: Jasper Suyk

Laatste nieuws