Kwam Antoine uit Emily in Paris je ook al zo bekend voor? Hier kun je hem van kennen

A-ha!

Lees ook

Heb jij seizoen 2 van Emily in Paris al helemaal gebinged? Misschien was je dan, naast Lily Collins, Lucas Bravo, en Ashley Park al opgevallen dat er nog een héél bekend gezicht in meespeelt. Want tja, die Antoine, ken je hem niet ergens van?

Antoine, of Roman?

Om maar met de deur in huis te vallen: als je Emily in Paris kijkt, dan is de kans erg groot dat je ook Gossip Girl hebt gekeken. En dat is preciés waar je Antoine van kent! Acteur William Abadie speelde in GG namelijk niemand minder dan Roman.

Kleine recap, mocht je het je niet helemaal voor de geest kunnen halen: de ouders van Blair zijn uit elkaar. Blairs vader krijgt vervolgens een vriend, en zij kunnen allemaal hartstikke goed met elkaar overweg. En die vriend van Blairs vader, dat is dus Roman. In de onderstaande TikTok, die behoorlijk viral gaat, wordt de vergelijking nog even duidelijk gemaakt:

@xgh.o

Emily in Paris<<

♬ original sound – jess

Fashionable Fransman

Overigens heeft acteur William Abadie het allemaal goed voor elkaar. Hoewel hij misschien niet eindeloze grote rollen binnensleept en wekelijks op de rode loper te vinden is, zouden we toch graag van hem met CV willen ruilen. Abadie heeft namelijk in ongeveer élke serie gespeeld die in het teken staat van fashion. Zo was hij namelijk ook al te zien in Sex and the City én in Ugly Betty. Geen wonder dus, dat hij zich zo thuis voelt in de razendsnelle mode- en parfum-business van la belle Paris!

Bron: TikTok @xgh.o | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook