Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Afvaller voorspelt: één van deze twee mannen eindigt met Prince Charmings Chris

Hmmm...

In de aflevering van Prince Charming die vanavond te zien was, was er één en al drama. Vorige week kregen we al een kleine sneak peek waaruit bleek dat de mannen niet zo happy waren met een onthulling over Chris, en vanavond konden we dus eindelijk zien hoe de vork in de steel zat. Plus: een schokkende twist...

Let op: onderstaande tekst bevat spoilers over aflevering 8 van Prince Charming.

In shock

Na zijn shocking onthulling dat hij prins Chris tóch niet helemaal voelt als potentiële match en daaropvolgende exit, doet Lesley een boekje open over het programma. Bovendien licht hij een tipje van de sluier op: volgens hem zijn dít de deelnemers die de grootste kans maken bij Chris.

Na de onthulling dat Lesley gaat vertrekken, wordt door de andere kandidaten met shock en verdriet gereageerd. "Hij had nooit gedeeld dat hij het zo voelde", legt Marcel uit. "Maar we hebben wel vriendschap gevonden, dat is ook een vorm van liefde."

Happy end

Lesley legt tijdens zijn onthulling aan Chris al uit dat hij de prins en zijn potentiële lovers helemaal naar elkaar ziet opbloeien. Maar wie volgens Lesley dan de meeste kans maken? Na de ceremonie waar Jimmy zijn das moet inleveren, zijn er nog drie opties over: Marcel, Scott, en Jakop.

Voor de camera's doet hij een boekje open: "Ik denk dat de prins gaat eindigen met Scott, of met Jakop", verklapt hij. "Daar voel ik het wel een beetje branden. Ja", stelt hij. Hmm, wat denk jij: zit Lesley hier goed, of zal toch Marcel uiteindelijk met zijn sprookjesprins een happy end vinden?

Bron: Prince Charming | Beeld: Jasper Suyk