De Bachelorette-deelnemer duikt op in nieuw seizoen MAFS

Had jij 'm al gespot?

Lees ook

Het was deze week tijd voor de allereerste afleveringen van Married At First Sight. Enne, de oplettende kijkers spotten aan het einde van de tweede aflevering een bekend gezicht. Niemand minder dan De Bachelorette-deelnemer Joep dook plotseling op in het programma.

Bekend gezicht

In 2020 zagen we dat Joep deelnam aan het programma De Bachelorette. De knappe vrijgezel wist het hart van Gaby Blaaser niet te veroveren en moest het programma al vrij snel verlaten.

Toch ziet Joep het wel zitten om zijn match made in heaven in een tv-programma te vinden. Hij dook namelijk op in het gloednieuwe seizoen van MAFS om het jawoord aan een onbekende te geven. Even vergeten hoe Joep eruit ziet? Wij vonden een foto van de Bachelorette-deelnemer:

joep

Nep aan het programma

Dat Joep het niet erg vindt om de liefde op de buis te vinden, moge duidelijk zijn. Al wist hij na zijn deelname aan De Bachelorette te onthullen dat het programma niet helemaal echt was. Ondanks het feit dat Joep niet lang in het programma zat, wist hij te vertellen dat sommige deelnemers alleen meededen voor de ’15 minutes of fame‘, zo liet hij weten in een interview met Cranendonck24. “Zij deden zich net even wat anders of opvallender voor als de camera’s draaiden en smeerden even wat extra olie op de spieren.”

Ook merkte hij dat gesprekken voor de camera gestuurd werden. Zo merkte hij ook bij Gaby zelf. “We hadden leuke, echte gesprekken als de camera’s niet draaiden, maar zo gauw deze weer aangingen, werd het gesprek gemaakter, meer gestuurd. Dat is tv, anders kijken mensen niet.” Hmm…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: De Bachelorette

Laatste nieuws

Zie ook