Kijkers zwijmelen weg bij Big Brother-kandidaat: ‘Wat een knapperd’

So dreamy!

Gisteravond was het startschot van een nieuw seizoen Big Brother. Dat betekent de komende maanden dus meegenieten van alle drama en uitdagingen die de deelnemers mee gaan maken. Maar even eerlijk: het oog wil ook wat. Gelukkig is er in elk geval één deelnemer, die met z’n strakke looks echt iedereen aan het zwijmelen brengt.

Big Brother

Na een succesvolle doorstart vorig jaar, is gisteren het tweede seizoen in het nieuwe jasje van start gegaan met de eerste acht bewoners. Via Videoland kunnen we 24/7 meekijken met de bewoners van het Big Brother-huis, dat voor de sfeer ook nog eens een flinke make-over heeft gekregen. Maar één van de bewoners blijkt een ware charmeur. Na de eerste aflevering heeft hij namelijk al volop kijkers volledig ingepakt.

Het gaat hier om de goedlachse Tobias. Twitter stond gisteravond namelijk he-le-maal vol met lovende reacties over de Hagenees. “Instant crush op Tobias”, laat één enthousiaste kijker weten, en een ander schrijft: “Tobias is wel een snoepje”.

Eye candy

Nu zijn wij natuurlijk ook de beroerdste niet, dus zijn we eens in het Insta-account van Tobias gedoken. Daar deelt de knapperd namelijk regelmatig hunky kiekjes van zichzelf. Combineer dat met een heerlijke dosis nuchterheid zoals in de onderstaande expectation vs. reality-kiekjes en een hoop inspirerende fitness-kiekjes en eh, tja. Je zou eindeloos kunnen blijven scrollen – ware het niet dat Tobias niet héél actief is op het platform. Hopelijk komt daar met zijn deelname aan Big Brother verandering in.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOBIAS (@tobiasvv)

Seizoen twee

“Een vakantie wordt het zeker niet: schaarste en onvoorspelbaarheid voeren de boventoon dit seizoen”, vertelde presentatrice Geraldine Kemper al over het nieuwe Big Brother-seizoen.

Wij zijn in elk geval benieuwd wat we gaan zien en horen met de 120 camera’s en 50 microfoons die er in het huis te vinden zijn. Dagelijks kun je op RTL5 zien wat er die dag gebeurd is, én de stream op Videoland is dus 24 uur per dag beschikbaar. Nog een leuke reden om in te tunen: Via de livestream kun je meebepalen over het leven van de kandidaten. Nu nog hopen dat Tobias dus lekker lang in het huis blijft wonen. Fingers crossed!

Bron: Shownieuws | Beeld: RTL / Endemol Nederland

Laatste nieuws