Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Oeh: Famke Louise en Denzel Slager geven hint over babynaam

Het heeft alles te maken met een populaire vakantiebestemming.

Time is ticking voor Famke Louise en Denzel Slager. In het begin van januari staat de geboorte van hun little one op de planning en dat maakt ons behoorlijk nieuwsgierig. Hoe zou de kleine precies gaan heten? Famke en Denzel geven alvast een hint.

Franse naam

Dat Famke en Denzel niet voor een average naam gaan kiezen, hadden we stiekem al wel verwacht. Ondanks dat de twee hun kleintje nog niet kunnen verwelkomen, weten ze al precies hoe de kleine man gaat heten. In hun realityserie Famke & Denzel: Een Nieuw Begin verklapt het tweetal dat de babynaam iets met Frankrijk te maken heeft.

Terwijl het koppel in de serie door de straten van Parijs struint, horen we Denzel al een aantal lovende woorden over de stad van de liefde uitspreken. "De stad van de liefde, van mijn liefde. Met mijn liefdes", laat hij weten. Vervolgens laten de lovebirds weten dat Parijs voor hen extra bijzonder is, omdat hun aanstaande kindje naar een Franse naam gaat luisteren.

Met de letter 'N'

"Maar daar kunnen we nog niets over zeggen", stellen de twee. "Een heel leuke naam. We weten trouwens niet of het echt Frans is", gaat Famke vervolgens verder. "Baguette Slager", grapt ze erachteraan.

Heel veel laten de twee niet los, maar dat de naam met de letter 'N' zal beginnen, willen ze alvast verklappen. "De 'N' van Nico, dat wordt de naam", lachen de twee. Wij zijn benieuwd... Zal het Napoleon, Nevill, Noël, of toch Nicolas worden? We don't know. 

Boy or a girl?

Onlangs lieten Denzel en Famke aan hun fans weten of er een jongen of een meisje op komst is. In hun eigen realityserie organiseerden de twee een babyshower en nodigden flink wat friends and family uit voor dit speciale moment. Nadat er door alle genodigden werd afgeteld, knallen er blauwe slingers in de lucht. “Het wordt een jongetje, schatje”, roept Denzel met een big smile naar Famke.

“Ik denk dat dit wel een van de mooiste momenten uit mijn leven was”, blikt Famke vervolgens terug op dit feestelijke moment. Ook kan de mom niet wachten tot ze haar kleine man mag ontmoeten. “Ik ben zo benieuwd hoe ons jongetje eruit gaat zien.”

Bron: Videoland | Beeld: BrunoPress