EOTB’s Jørney onthult op wie haar pasgeboren dochtertje het meeste lijkt

Jørney licht een tipje van de sluier op over de looks van haar little one.

Onlangs werden Odim en Jørney de trotse ouders van hun dochtertje. Via Instagram geeft kersverse mama Jørney regelmatig hints over haar little one, zo ook over de looks van hun kleintje. Want op wie lijkt ze eigenlijk het meeste?

Pasgeboren kindje

Via Instagram deelden Odim en Jørney op kerstavond dat zij de trotse ouders van hun pasgeboren meisje zijn geworden. “Onbeschrijfelijk hoe bijzonder het is wanneer je je kindje eindelijk vast hebt in je armen en het hele proces ernaartoe”, vertelde ze aan haar volgers. Ze haar lichaam dan ook extra gaan waarderen door haar zwangerschap en de bevalling. “Moeder Natuur is zoiets speciaals.”

Maarre, over de naam van het kindje lieten de twee nog niets los. Ook willen Jørney en Odim, net als veel andere BN’ers, geen foto’s van hun kleine spruit delen. Heel begrijpelijk, maar toch zijn we stiekem wel nieuwsgierig naar de knappe looks van hun lieve dochtertje. Gelukkig weet Jørney haar volgers te voorzien van een kleine hint.

Papa Odim

In een vragenrondje op Instagram beantwoordt Jørney een aantal prangende vragen van haar volgers. “Op wie lijkt de baby het meeste?”, vraagt één van haar volgers. Waarop Jørney volmondig antwoordt: “Papa.”

Op de vraag of ze het zwaar vindt om moeder te zijn, heeft Jørney een duidelijk antwoord. Volgens de realityster valt het haar namelijk best wel mee. “Eerlijk gezegd: nee. Ik had het veel lastiger verwacht, maar wij vrouwen zijn gemaakt om kinderen te maken, dus ons instinct en mother nature doet het werk”, legt ze uit. “Bij elk pijntje of vermoeidheid kijk je naar je kleine en dan is het allemaal zo waard.” Fijn!

Beeld: MTV

Laatste nieuws