Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Ex Khloé Kardashian blijkt tijdens relatie tóch vader te zijn geworden bij andere vrouw

Een onverwachte twist aan dit bizarre verhaal.

TV show " Keeping Up With The Kardashians"

In Huize Kardashian is er altijd wel iéts aan de hand. Is het niet de zwangere Kylie Jenner (of zou ze inmiddels al bevallen zijn?), dan is het wel een heerlijk over the top aanzoek aan Kourtney. Maar soms barst er een bommetje en is er alleen maar slecht nieuws voor een van de Kardashian-Jenners. Zo kwam er vandaag een bizar nieuwtje naar buiten over Khloé en haar ex Tristan Thompson.

Kleine recap

Mocht je het na al die seizoenen KUWTK ook niet meer helemaal bijhouden, het zat zo: Khloé Kardashian had rond 2016 een relatie met basketballer Tristan Thompson. Samen zijn zij de ouders van dochtertje True. Rond de geboorte van de kleine True, doken er steeds vaker video's en foto's op van Thompson met andere beauties, waar hij dan wel uh, heel close mee was. Uiteindelijk gingen Khloé en Tristan uit elkaar, en na een korte reboot van hun romance in 2020, gingen ze vorig jaar opnieuw uit elkaar. We verwachten na het nieuws van vandaag in elk geval niet meer dat de twee opnieuw bij elkaar zullen komen.

DNA-test

Want wat blijkt nu namelijk: Tristan Thompson heeft tijdens zijn relatie met Khloé een andere vrouw zwanger gemaakt. Personal trainer Maralee Nichols heeft altijd volgehouden dat hij de vader van haar zoon zou zijn, maar Thompson ontkende altijd alles. Tot vandaag, dus. Uit een DNA-test is namelijk gebleken dat de basketballer wel degelijk de vader is van haar zoontje.

Via zijn Instagram Stories laat Thompson nu weten hoe de vork in de steel zit, en biedt hij uitgebreid zijn excuses aan aan Khloé. "Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor mijn daden. Nu mijn vaderschap is aangetoond, kijk ik er naar uit om onze zoon als vrienden op te voeden", schrijft hij in een eerste story. Vervolgens richt hij zich tot zijn ex-liefje: "Khloé, je verdient dit niet. Je verdient niet het hartzeer en de vernedering die ik veroorzaakt heb. Mijn acties zijn niet in lijn met hoe ik je zie. Ik heb eindeloos respect en liefde voor je, ongeacht van wat jij misschien denkt. Nogmaals: het spijt me ontzettend."

De Instagram Stories van Tristan Thompson. Beeld: Instagram @realtristan13

Snapchat

Extra juicy aan dit hele verhaal, is dat Tristan behoorlijk ver ging in zijn ontkenning. Zo deelde Nichols al eens screenshots van Snapchat-berichten met de basketballer, waar hij haar $75.000 geboden zou hebben om de zwangerschap under wraps te houden. Dat schoot Tristan in het verkeerde keelgat, en hij heeft vervolgens geprobeerd om Nichols een spreekverbod op te laten leggen. Achteraf dus best begrijpelijk, want no way dat de basketballer niet wist dat hij fout zat. Khloé heeft zelf nog niet op de onthulling gereageerd.

Bron: Instagram @realtristan13 | Beeld: Brunopress, Instagram