Winning Wednesday: 3x Octagon Chain Gold-horloge van Rosefield t.w.v. €159

Jawel, dit Rosefield-horloge maakte onlangs inderdaad haar debuut in Emily in Paris.

Lees ook

Saison Deux van Emily in Paris staat nog maar net op Netflix, maar wij hebben het hele seizoen al uitgekeken. Herkenbaar? Grote kans dat je in de laatste aflevering dan een prachtig horloge van Rosefield om de pols van Madeline Wheeler (Kate Walsh) hebt gespot. Enne, wij hebben goed nieuws. Wij mogen namelijk drie horloges van Rosefield t.w.v. €159 weggeven! Très beau! 

Gespot in Emily in Paris

Emily in Paris staat bekend om amour, drama, avontuur en fashionable outfits. In de serie wordt dan ook alles uit de kast gehaald – letterlijk en figuurlijk – om de acteurs in jaloersmakende tenues voor de dag te laten komen. Helaas past een groot deel van de prachtige items niet bepaald in ons budget. 

Hoewel… misschien kunnen we ons toch wel een paar items veroorloven. Zo spotten we onlangs een prachtig horloge van het Nederlandse merk Rosefield in de laatste aflevering van Emily in Paris. Hierin gaat Emily Cooper (Lily Collins) samen met haar baas Madeline naar een modeshow van designer Gregory in het paleis van Versailles. De twee zien eruit om door een ringetje te halen en om de pols van Madeleine pronkt een horloge van Rosefield. Een prachtig uurwerk dat betaalbaar is én allesbehalve ringarde. 

De Octagon Chan Gold-horloge van Rosefield maakt onderdeel uit van de Rosefield Studio-collectie, een lijn met extra luxe statement items. Het horloge kost €159 en je kunt ‘m ook nog eens laten graveren met je eigen naam. Très chique!

Win, win, win 

Zie jij zo’n Octagon Chain Gold-horloge al om je pols pronken? Dan hebben we goed nieuws! Wij mogen namelijk drie horloges weggeven t.w.v. €159! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand winformulier in te vullen en wie weet ben jij een van de lucky winners!

Deze actie loopt tot en met dinsdag 11 januari 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook