Shocking nieuws: business manager Kim Kardashian vermoord teruggevonden

Angela Kukawski was de business manager van onder anderen Kim Kardashian, Kanye West en Nicki Minaj.

Lees ook

Shocking news uit de hoek van de Kardashians. Angela Kukawski, de business manager van onder anderen Kim Kardashian, is vorige week vermoord teruggevonden in de kofferbak van haar auto. Haar vriend Jason Barker is gearresteerd.

Vermoord

De politie van Los Angeles heeft op donderdag 23 december het lichaam van de 55-jarige Angela Kukawski teruggevonden in de kofferbak van haar auto. Volgens de autopsie had ze een steekwond en werd ze gewurgd.

Niet lang nadat de politie het lichaam van Kukawski had ontdekt, werd haar vriend Jason Barker (49) gearresteerd. Hij wordt aangeklaagd voor moord. Volgens de politie heeft Barker zijn vriendin op woensdag 22 december vermoord en vervolgens haar lichaam in de auto verstopt. Hij zou de auto vijftig kilometer verder hebben gereden tot Simi Valley, Californië. Op diezelfde dag werd Kukawski als vermist opgegeven.

Business manager

Kukawski was geen onbekende onder de sterren. Zo was ze de business manager van onder anderen Kim Kardashian, Kanye West en Nicki Minaj. De Kardashian/Jenner-clan heeft inmiddels gereageerd op het heftige nieuws: “Angela was de beste. Ze gaf om iedereen en maakte het onmogelijke mogelijk. Ze zal erg gemist worden en we betuigen ons diepste medeleven aan haar familie en geliefden in deze moeilijke tijd.”

Bron: AD, De Telegraaf, Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook