Luca Borsato en vriendin Daisy delen groot nieuws

De lovebirds zetten een grote stap in hun relatie.

Het gaat zo goed tussen Luca Borsato en Temptations Daisy Piras, dat ze klaar zijn voor de next step. De lovebirds willen namelijk samenwonen en zijn al druk op zoek naar een huisje.

Samenwonen

When you know, you know, moeten Luca en Daisy gedacht hebben. Hoewel het tweetal pas sinds augustus een setje zijn, gaat het zó goed tussen de twee dat ze niet kunnen wachten om te gaan samenwonen. “We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden”, vertelt Daisy aan Shownieuws.

In september zei Luca nog over samenwonen: “Alles op z'n tijd. We zijn lekker veel samen en dat voelt heel erg goed. Dus dit gaat zeker in de toekomst gebeuren.” Hoewel de zoon van Marco Borsato destijds al aangaf niet te kunnen wachten om samen te gaan wonen met zijn grote liefde, wilde hij geduld hebben. “Het is fijn om samen binnen de relatie naar dat punt toe te groeien.”

Eerste move

Hoewel Luca en Daisy elkaar al zo'n twee jaar kennen, maakten zij het pas afgelopen zomer official. “We hebben vorig jaar ook al gedatet, maar zijn sinds 08/08 officieel”, liet Daisy daar eerder over weten in haar Instagram Stories. Daarbij deelt Daisy een fun fact over die datum: “Was de trouwdatum van mijn inmiddels gescheiden ouders.”

Wie de eerste move maakte? Daar doet de brunette niet geheimzinnig over. “Ik ben in zijn DM's geslided”, weet ze te vertellen. You go, Daisy

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws