Noteer in je agenda: vanaf deze datum verschijnt het vierde deel van After in de bioscoop

Dit is het beste nieuws van vandaag.

Lees ook

De After-films zijn absoluut een van onze guilty pleasures. Wij kunnen dan ook niet wachten tot we het vierde deel van de filmreeks, After Ever Happy, in de bioscoop kunnen bewonderen. Het aftellen kan in ieder geval beginnen, want de releasedatum van de vierde After-film is inmiddels bekend.

After Ever Happy

Net als de eerste drie delen in de After-reeks is After Ever Happy gebaseerd op de boekenserie van schrijfster Anna Todd. In dit vierde (en helaas ook laatste deel) worden Tessa (Josephine Langford) en Hardin (Hero Fiennes Tiffin) gedwongen om volwassen te worden. Terwijl een schokkende waarheid over de families van het stel naar boven komt, ontdekken Tessa en Hardin dat ze toch niet zo veel van elkaar verschillen. Tessa is absoluut niet meer het lieve, onschuldige meisje dat ze was toen ze Hardin ontmoette. Op zijn beurt is Hardin lang niet meer de wrede, humeurige jongen waar ze destijds voor viel.

Hoe meer er naar boven komt uit Hardins heftige verleden, hoe meer hij zich afzondert. Tessa is de enige die hem begrijpt en die hem kan kalmeren. Het is wel duidelijk dat hij haar nodig heeft, maar is dat andersom ook het geval? Tessa staat voor een dilemma: kan ze Hardin redden zonder daarin zichzelf te verliezen?

Officiële teaser

Het is wel duidelijk dat je dit vierde deel van de After-reeks absoluut niet wilt missen. Enne, wat het wachten alleen nog maar moeilijker maakt, is de officiële teaser die Amazon Prime Video onlangs heeft gedropt. Naast de nodige steamy scènes die we inmiddels wel gewend zijn van de After-films, zien we ook weer volop ruzie, verdriet en boosheid voorbijkomen.

Releasedatum

Benieuwd hoeveel dagen je nog moet aftellen tot je met een flinke bak popcorn op schoot naar After Ever Happy kan kijken in de bioscoop? Helaas is dat nog eventjes wachten. Vanaf 25 augustus 2022 zal het vierde en laatste deel van de After-films in de bios te zien zijn. Can't wait!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: After

Laatste nieuws

Zie ook