Emily in Paris-acteur Lucas Bravo vertelt eerlijk: ‘Wil niet gezien worden als lustobject’

'Ik wil niet perfect zijn', vertelt de acteur.

Lucas Bravo aka Gabriel wist in Emily in Paris niet alleen het hart van Emily te veroveren, maar ook dat van de kijkers. Na het eerste seizoen van de populaire Netflix-serie waren we op slag verliefd op zijn donkere haren en blauwe ogen. Maarre, Lucas himself is eigenlijk helemaal niet zo blij met al deze aandacht voor zijn knappe looks.

Lustobject

Uitbundige outfits, Franse stereotypes, drama, romances en handsome mannen: dat vat Emily in Paris in het kort wel samen. Nadat het eerste seizoen van de populaire serie vorig jaar op Netflix verscheen, kreeg acteur Lucas Bravo van de een op de andere dag het label heart throb op zich geplakt. Hoewel hij blij is dat zoveel mensen genieten van de serie, vindt hij het jammer dat hij nu alleen nog wordt gezien als een lustobject.

“Ik werk hier al tien jaar voor en ik had het idee dat ik de juiste kant op ging”, vertelt Lucas openhartig aan The Times of London. “En toen was ik van de een op de andere dag ineens een heart throb. Het voelt een beetje overhaast. Te veel aandacht voor de kwaliteit van het werk dat ik leverde”, aldus de acteur. De fame kan hem dan ook gestolen worden. “Ik denk dat beroemd zijn het ergste is dat je kan overkomen. Het is maar rook. Het betekent niets.”

Niet perfect

Dat fans hem ineens als een lustobject zien, maakt Lucas erg zelfbewust. “Als je denkt aan dat woord en over wat voor soort mensen dat gaat, zie je altijd een gezond, knap en ripped persoon – en dat ben ik niet”, weet hij te vertellen. “Ik ben natuurlijk wel gezond, maar ik kan ook te zwaar zijn.”

De acteur vertelt dat hij er dan ook helemaal niet op zit te wachten om als lustobject gezien te worden. “Alle kleine dingen die bepalen wie je bent en die je menselijk maken, worden bij een lustobject gezien als flaws. En ik wil helemaal niet perfect zijn. Ik verzet me daar juist tegen”, aldus Lucas. “In Frankrijk willen ze er niet goed uitzien. Daar willen ze gebroken gezichten.”

Door zijn rol als Gabriel in Emily in Paris, zien veel mensen niet wat Lucas nog meer in petto heeft. “Ik kreeg steeds rollen als 'de domme gymleraar' aangeboden. Het is moeilijk dat beeld te doorbreken. Ik klaag natuurlijk niet, maar het is wel de realiteit”, vertelt hij.

Bron: Insider | Beeld: Emily in Paris

Laatste nieuws