O my: verklapt Travis Barker met déze foto dat Kylie Jenner is bevallen?

Wait, what?!

Lees ook

Travis Barker was afgelopen weekend lekker The Grinch aan het kijken en deelde hiervan een gezellig kiekje op zijn Instagram Stories. Oplettende fans spotten echter iets wat erop zou kunnen wijzen dat Kylie Jenner is bevallen van haar tweede kindje. Zou het?

Babyflesje

Een bos rode rozen op tafel, de kerstverlichting aan en The Grinch op televisie: Travis Barker had duidelijk een heel relaxed avondje. Zorgeloos plaatste het liefje van Kourtney Kardashian een foto van zijn avondbesteding op Instagram Stories, maar zijn volgers hadden oog voor iets heel anders. Op de salontafel staat namelijk een roze babyflesje. Kylie-fans weten het dan ook zeker: ze is bevallen!

Op Instagram deelt een Kardashian-fan een screenshot van Travis' foto met daarbij de tekst: “Hi Travis Barker, je kunt niet zomaar een foto plaatsen van een babyflesje en het er dan bij laten.”

Fans weten het zeker

In no time stromen de reacties binnen van fans die ook denken dat dit betekent dat Kylie bevallen is van haar tweede kindje. “Kylie is sowieso bevallen van haar baby”, reageert iemand onder de foto. “Kylie gebruikte precies dezelfde babyflesjes toen Stormi klein was”, weet een ander te vertellen.

Andere fans hebben zo hun twijfels. Is het misschien een babyflesje om hun jonge kittens mee te voeden? Of is het gewoon een drinkflesje voor poppen? Daar lijkt het echter niet op. Volgens fans is het flesje te groot om kittens mee te voeren en een snelle zoekopdracht op Google leert dat het babyflesje een Comotomo drinkflesje voor newborns is. Zou het dan toch? Wij houden de Instagram-pagina van Kylie nauwlettend in de gaten voor een officiële geboorteaankondiging.

Bron: ELLE | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook