Aha: dit deden de mannen van Prince Charming tussen de opnames door

Hoe kwamen de mannen de tijd (zonder telefoon) door?

De romantische dates en ceremonies: het zijn geen activiteiten waar je een complete dag mee vult. De mannen in Prince Charming hadden behoorlijk wat vrije tijd, maar wat deden ze eigenlijk op deze momenten?

Rust pakken

Naast de groepsdates krijgen de mannen van Prince Charming ook tijd om Chris tijdens een één-op-één date beter te leren kennen. Maar wat doen de andere mannen eigenlijk op zo'n moment? In een vragenrondje op Instagram geeft Jimmy antwoord op deze vraag. Hij laat weten dat de mannen dan vooral hun rust probeerden te pakken.

“Uitrusten en batterij weer opladen. Was ook echt nodig”, stelt hij.

Geen telefoon

Een telefoon is niet welkom in Il Pallazzo, dus een avondje scrollen op je telefoon is niet mogelijk. Maar was dat eigenlijk wel fijn om zonder telefoon door het leven te gaan? “Het was heerlijk zonder telefoon”, begint hij. “Als we even vrije tijd hadden lagen we aan het zwembad. Het waren lange dagen, vergeet dat niet. Heel veel vrije tijd was er niet.”

Wat de mannen dan deden wanneer ze wél een momentje rust konden pakken? “Sporten, lezen, door de tuin wandelen, fruit plukken, goede gesprekken voeren: bijna niemand verveelde zich.” Duidelijk!

Beeld: Jasper Suyk, Instagram

Laatste nieuws