Nu al drama: Temptation Island-single naar huis gestuurd

O my...

Lees ook

Het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave is nog niet eens begonnen en het eerste schandaal is al binnen. Er gingen al een tijd geruchten dat een mannelijke single naar huis was gestuurd omdat hij drugs zou hebben gekocht op het strand tijdens vrije uren. Aan RTL Boulevard laat een producent van het programma weten hoe de vork in de steel zit.

Drugs gekocht

Hoewel we nog tot het voorjaar van 2022 moeten wachten tot we het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave kunnen zien, is er al genoeg om te doen de afgelopen tijd.

Zo wisten verschillende juicekanalen op Instagram te vertellen dat er een mannelijke single door de programmamakers naar huis was gestuurd. Het verhaal gaat rond dat de man drugs zou hebben gekocht op het strand, waarna hij door de producenten terug op het vliegtuig zou zijn gezet naar Nederland.

Onacceptabele situatie

Een producent van Temptation Island: Love or Leave reageert nu voor het eerst op de rumours en bevestigt dat er inderdaad een mannelijke single naar huis is gestuurd. “Tijdens de opnames van Temptation Island is er een situatie ontstaan die wij onacceptabel vinden en niet in lijn is met de regels en afspraken die vooraf zijn gemaakt met alle kandidaten”, laat de producent weten aan RTL Boulevard.

“Daarom hebben wij besloten om één van de kandidaten, die overigens nog niet in het programma zat, eerder naar huis te sturen”, klinkt het verder. Daarbij wil de producent wel één gerucht uit de wereld helpen: “We willen met klem benadrukken dat het niet om Hans gaat, die op een juicechannel in verband is gebracht met de situatie.”

Nog nooit eerder gebeurd

Het lijkt er dus niet op dat we dit scandal terug zullen zien in het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. Maarre, niet getreurd. Volgens presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels wordt het weer een seizoen om niet te vergeten. “Dit seizoen trapt wel echt af met een andere wending. Er zijn wel echt twistjes”, verklapte Monica vanaf de zonnige opnamelocatie in de Dominicaanse Republiek. Daar sluit Kaj zich volledig bij aan: “In de geschiedenis van Temptation Island is dit nog nooit eerder gebeurd. Volgens mij ook niet in het buitenland. We maken het de deelnemers makkelijker én moeilijker, dat is het enige wat we zeggen.”

Waarom we het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave écht niet mogen missen? “Ik heb het idee dat we dit altijd zeggen, maar het is echt een ander seizoen dan andere seizoenen”, liet Monica weten. “De verhaallijnen zijn allemaal mega divers.” Dat kan Kaj beamen: “Zeker, er zit er ook eentje bij die er echt uitspringt.” Volgens Monica is er eerder niet zo'n verhaal geweest. Hmmm, dat belooft weer veel goeds! Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de volgende Bert en Delphine of Sonny!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook