Winning Wednesday: 5x Escape Room The Game: Puzzle Adventures t.w.v. €14,99

Doe mee en win!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Begint de verveling tijdens de lockdown al toe te slaan? Geen zorgen, want wij mogen 5x Escape Room The Game: Puzzle Adventures t.w.v. €14,99 weggeven!

Spelletjesavond

Als er iets is wat wij de afgelopen tijd veel hebben gedaan, dan is het spelletjes spelen. Monopoly, Rummikub en Mens erger je niet: you know the drill. Hoewel er niks mis is met een classic bordspelletje, is het stiekem nog véél leuker om nieuwe spellen te ontdekken. Ben jij wel eens in een escape room geweest en vond je dit helemaal geweldig? Dan ga je dit spel ook sowieso leuk vinden.

Escape Room The Game: Puzzle Adventures

Het spel Escape Room The Game: Puzzle Adventures is de perfecte kruising tussen een Escape Room en een legpuzzel. In dit spel verken je een mysterieus huis en ontdek je stukje voor stukje de geheimen die het bevat. Hoe het werkt? Je leest het verhaal en probeert vervolgens puzzelstukjes vrij te krijgen door raadsels op te lossen en de code te ontcijferen.

De speldoos bestaat uit meerdere vakken met daarin puzzelstukjes en bijbehorende spelonderdelen. Na elke juiste code kom je een stukje verder en staat je weer een nieuwe uitdaging te wachten. How exciting.

Ontspanning of uitdaging

Heb je zin in een ontspannen spelmiddagje? Speel het spel dan in Puzzel Modus. Heb je zin in spanning? Zet dan de timer aan en probeer de beste score te halen in Escape Room Modus. Bij allebei de manieren ontrafel je stukje voor stukje het mysterie van Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist. Good to know: het spel is geschikt voor 1-2 personen vanaf 16 jaar oud.

Win, win, win!

Kun jij niet wachten om te beginnen aan het spel? Lucky you, want wij mogen 5x Escape Room The Game: Puzzle Adventures t.w.v. €14,99 weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar! Fingers crossed.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Via deze link shop je 'm gewoon zelf.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Deze actie loopt tot en met dinsdag 4 januari 2022. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht met daarin het goede nieuws en de mogelijkheid om een datum te prikken. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Grazia niet binnen twee dagen na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs.

Laatste nieuws

Zie ook