Groot nieuws voor Love Islands Donny en Rowenna

'The word is out', deelt Rowenna op Instagram.

Nadat we wekenlang iedere dag een aflevering van Love Island konden bekijken, vielen we in een zwart gat toen het seizoen afgelopen was. Gelukkig kunnen we via Instagram her en der een inkijkje nemen in het leven van de Islanders na hun deelname aan het liefdesprogramma. En daar lijken Donny en Rowenna nog een schepje bovenop te doen.

Groot nieuws

Tijdens Love Island zagen we Donny en Rowenna steeds dichter naar elkaar toe groeien. De twee maakten hun relatie nog niet official, maar hier kwam in Nederland onlangs verandering in. Donny vroeg Rowenna om officieel zijn vriendin te worden – en of course zei ze volmondig ja.

De twee maken sinds hun deelname aan het programma heel wat interessante dingen mee, dus hier besloot het tweetal wat mee te gaan doen. Via Instagram deelt Rowenna namelijk dat ze alles vast gaat leggen in eigen vlogs.

Eigen YouTube-kanaal

YES the word is out: ik ga starten met mijn eigen YouTube-kanaal! ❤️”, begint Rowenna op Instagram. “Samen met Donny maak ik ontzettend veel leuke dingen mee en het lijkt mij heel leuk dit met jullie te delen. Zo geef ik jullie in mijn vlogs een kijkje in mijn/ons leven.”

De beauty belooft haar volgers dat er, naast video's met Donny, nog veel meer interessants op haar kanaal te zien zal zijn. “Daarnaast komen er nog veel meer leuke video’s online rondom fashion, beauty, hair en dance.”

Kerstspecial

Onlangs konden we ook van de andere Islanders eindelijk weer een glimp opvangen. In de speciale Love Island X-mas Reunion kwamen alle Islanders bijeen om te praten over het afgelopen seizoen. Alhoewel, Rowenna was helaas niet bij deze speciale aflevering aanwezig. Of er iets aan de hand was met de relatie tussen Rowenna en Donny? Dat niet. Videoland liet namelijk weten: “Rowenna kon er helaas niet bij zijn vanwege corona.”

Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws