Dit is de meest gelikete Insta-post van 2021

Kylie Jenners zwangerschapsaankondiging, Ariana Grandes wedding pics of toch iets anders?

Lees ook

Nu het jaar bijna ten eind komt, is het hoog tijd om terug te blikken op 2021. Wie wist er dit jaar de meeste likes binnen te slepen op Instagram? Popcultuursite Uproxx zocht het uit en kwam tot een verrassende conclusie.

3. Kylie Jenner

Op de derde plaats staat Kylie Jenner met haar zwangerschapsaankondiging van afgelopen september. In een prachtige video maakte de realityster wereldkundig dat zij en lover Travis Scott een tweede kindje verwachten. Met deze video wist ze maar liefst 24,6 miljoen likes binnen te slepen. Bekijk de zwangerschapsaankondiging HIER.

2. Ariana Grande

Ariana Grande weet met haar prachtige trouwfoto's de tweede plek te veroveren in dit lijstje. Op 26 mei liet de popster weten dat ze op 15 mei met Dalton Gomez in het huwelijksbootje was gestapt. Ariana droeg een stunning satijnen trouwjurk met een korte sluier met daarop of course een witte strik. De Insta-post werd ruim 26,7 miljoen keer geliket.

1. Cristiano Ronaldo

Dacht je dat de zwangerschapsaankondiging van Kylie Jenner veel likes opleverde? Think again. Voetballer Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez gaan daar ruimschoots overheen. Eind oktober maakten de tortelduifjes bekend dat zij in verwachting waren van een tweeling. Binnen een mum van tijd werd de post ruim 32,2 miljoen (!) keer geliket.

Wie niet in de top 3 staan, maar wel een eervolle vermelding verdienen, zijn Billie Eilish, Lionel Messi en Tom Holland. Zangeres Billie Eilish staat met de reveal van haar blonde lokken op de vierde plaats met 23 miljoen likes én met haar Vogue-fotoshoot op de zesde plaats met 22,1 miljoen likes. Voetballer Lionel Messi staat maar liefst drie keer in de top 10. Zijn eerste Insta-post na het tekenen bij voetbalclub Paris Sains-Germain leverde hem 22,1 miljoen likes op, waarmee hij op een vijfde plek terechtkomt. Ook staat hij op de zevende én achtste plek met een foto met de Copa América-trofee en een foto waarin hij zijn vertrek bij FC Barcelona aankondigt. Tom Holland kreeg maar liefst 19,6 miljoen likes op zijn birthday post voor Zendaya en staat daarmee op de tiende plek.

Bron: Uproxx | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook