Bibi Breijman showt voor het eerst haar baby belly

Wat een prachtige bump!

Haar zwangerschap kende een rocky start, maar gelukkig kan Bibi Breijman nu met volle teugen van de bijzondere periode genieten. Inmiddels heeft ze ook al een behoorlijke baby bump, zo laat ze vol trots zien op Instagram.

Babybuik

Bibi en lover Waylon zijn in verwachting van hun tweede kindje. Hoewel dit natuurlijk fantastisch nieuws is, ging de zwangerschap niet over rozen. Net als bij haar eerste zwangerschap had de influencer enorm veel last van zwangerschapsbraken. Inmiddels kan ze gelukkig genieten van haar zwangerschap én van het kerstdiner.

“Veel te veel gegeten deze kerst. Je kan me wegrollen”, schrijft Bibi bij een mirror selfie. De beauty heeft haar mooiste jurkje, glitterpanty en knee high boots uit de kast getrokken. Enne, hoewel haar outfit prachtig is, hebben wij toch alleen maar oog voor haar babybuik. Zo mooi!

Lieve reacties

Ook Bibi's volgers kijken direct naar haar mooie baby belly. “Wat ben je weer prachtig zwanger”, “Wat een mooi buikje” en “Prachtig zwanger buikje”, klinkt het dan ook in de comments. Ook zijn haar volgers blij om te zien dat het weer beter met Bibi gaat. “Ik ben blij dat je weer kunt eten. Wat fijn voor jullie”, schrijft iemand. Daar sluit een ander zich volledig bij aan: “Fijn dat je weer genoten hebt van het eten. Geniet ervan met je gezin en het allerbeste voor 2022.”

Mensonterend

Dat het nu weer zo goed gaat met Bibi, is een wereld van verschil met een tijdje geleden. Toen liet boyfriend Waylon nog aan RTL Boulevard weten dat de mom na een ziekenhuisopname aan haar bed gekluisterd was. “Bibi heeft best wel last van HG. Dat is een zwangerschapsmisselijkheidsziekte maar dan in de overtreffende trap”, vertelde hij. HG staat voor Hyperemesis Gravidarum en betekent 'extreem braken van zwangeren'.

Met de influencer ging het een paar weken geleden dan ook écht niet goed. “Ze ligt in een donkere kamer, dat vind ik het heftigste. Het is mensonterend. Ze kan geen licht verdragen, alles is te veel”, aldus de zanger. Gelukkig is Bibi inmiddels weer helemaal hersteld!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws