De Bachelors Julia deelt liefdevol kerstkiekje met déze bekende man

Dit zagen we niet aankomen.

Even poseren voor de kerstboom om vervolgens het kiekje op Instagram te delen: het lijkt tijdens kerst bijna vaste prik. Ook De Bachelors Julia Sinning nam in een feestelijke outfit voor de kerstboom plaats. Dit deed ze echter niet alleen, want er staat een wel héél bekende man aan haar zijde.

Oude bekende

Het is inmiddels al een tijdje geleden, dus we nemen je even terug naar een behoorlijk shocking aflevering van De Bachelor. Hierin zagen we Tony Junior die Julia, de dame waar hij op dat moment de meeste interesse in had, apart nam. Tony confronteerde Julia met een gerucht. Julia zou namelijk vlak voor haar deelname nog met een andere man gedatet hebben.

En dit was niet zomaar een man. Het bleek om Robbert Jonkheer, voormalig Bachelor, te gaan. Julia had dit verhaal achter de schermen aan iemand van de productie verteld, waarna het al gauw bij Tony terecht kwam. Drama, zou je denken. Maar Julia ontkende de geruchten en wist het hart van Tony alsnog te stelen.

Geen relatie

Ondanks dat Julia het liefdesprogramma won, kregen Julia en Tony geen relatie. De twee hebben een leuke tijd gehad samen, maar een echte romance bleef uit. Tony kreeg het zelfs nog gezellig met één van de andere dames uit het programma en Julia stortte zich volledig op haar Miss Nederland-avonturen.

Julia was een tijdje single, maar inmiddels heeft de beauty de liefde gevonden. Via Instagram dook er namelijk afgelopen weekend een kiekje op van Julia en – je gelooft het niet – Robbert Jonkheer.

Kersverse relatie

“Samenvatting X-mas 2021”, deelt Robbert bij de foto op Instagram. We zien het tweetal elkaar innig omhelzen voor een kerstboom, waarbij duidelijk wordt dat de twee het dus wel héél gezellig hebben samen. Hoe lang de twee al samen zijn? En hoe dit precies is gegaan? We don't know. Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat Julia haar liefdesverdriet voor Tony inmiddels verwerkt heeft. We wensen de twee heel veel geluk!

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws