Trend alert! Groovy prints zijn dit seizoen hot and happening

Met deze groovy printjes steel jij sowieso de show.

Lees ook

Niet alleen op het gebied van haarstijlen komen de seventies weer terug – ook in de modetrends zien we invloeden uit de discojaren terugkomen. Groovy geometrische printjes zijn dit seizoen helemaal hot – en menig influencer is al fan van deze opvallende trend.

Groovy

Denk je aan de jaren zeventig, dan denk je waarschijnlijk aan flowerpower, disco en foute mode. Opvallende printjes, felle kleuren, wijde pijpen, big hair, noem het maar op. In de seventies kon het niet gek genoeg. Tegenwoordig zijn wij weer helemaal dol op de retro vibes uit de jaren zeventig. Zo is de mullet weer helemaal hip en zien we volop groovy, geometrische printjes op de catwalk en op Instagram voorbijkomen.

The bolder the better geldt voor deze modetrend. Denk aan oversized faux fur-jassen met een opvallende geometrische print à la Paulien Riemis of een groovy matching setje zoals Zeena Shah. Net als in de seventies kan het niet gek genoeg met kleuren. Paars, oranje, groen: alles mag met deze groovy trend. We love it!

Als je normaal gesproken vrij neutrale outfits draagt, is de opvallende retro-look misschien een ver-van-je-bed-show. Maarre, je kunt de groovy printjes ook heel gemakkelijk op een subtiele manier in je outfit verwerken. Denk bijvoorbeeld aan een sjaaltje of een handtas met een geometrisch printje. Of draag je statement piece onder een truitje zoals Faye Ellaby dat doet.

Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook