Fan van B&B Vol Liefde? Dan ga je van dit nieuws heel blij worden

Nu al het beste nieuws van de dag.

Lees ook

Het eerste seizoen van B&B Vol Liefde was een regelrechte hit. Heel Nederland volgde de liefdesavonturen van Roxanne, Jacob, Debbie, Bert, Vincent en Caroline (en Roosje) op de voet. Genoeg redenen om aan het nieuwe seizoen wat extra afleveringen toe te voegen, moeten de programmamakers gedacht hebben.

De aftrap

Afgelopen vrijdagavond mochten we in B&B Vol Liefde: De Aftrap kennis maken met de B&B-houders die we in het nieuwe seizoen terug gaan zien. De singles stelden zich een voor een voor, in de hoop zoveel mogelijk aanmeldingen te ontvangen. De B&B-houders geven zich immers voor één reden op: het vinden van ware liefde.

In de laatste uitzending van RTL Boulevard werd er met de deelnemers van vorig jaar teruggeblikt op het seizoen. Enne, daarbij wist presentator Rob Goossens tussen neus en lippen door een fijn nieuwtje te brengen. Waar we in het vorige seizoen maar vier afleveringen per week konden zien, zijn het er dit jaar maar liefst vijf per week. En daar worden we héél blij van.

Nieuwe liefde

Behalve dit heerlijke nieuws, wist B&B-houder Roxanne ook een leuk nieuwtje te brengen. Met een big smile onthulde ze dat er een nieuwe man in haar leven is. “Ik ben nu wel aan het daten”, verklapte de brunette. “Ik ben echt verliefd.”

“Ik heb hem leren kennen via mijn familie. Mijn familie kende hem al en die hebben ons eigenlijk gekoppeld”, vertelt Roxanne over haar nieuwe liefde. “Zonder verwachtingen ben ik erin gegaan en er was eigenlijk meteen een klik.” Ooh la la!

Bron: Love Reality | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws

Zie ook