B&B Vol Liefde-Roxanne heeft nieuwe liefde

'Ik ben echt verliefd', verklapt Roxanne.

Lees ook

Tijdens haar B&B Vol Liefde-avontuur wist de knappe Roxanne helaas geen liefde te vinden. Hoewel ze goed met single mannen Theun en Mitch overweg kon, ontbrak de spark. Inmiddels heeft ze dat felbegeerde vonkje wel gevonden, zo verklapt ze aan RTL Boulevard.

B&B Vol Liefde

Speciaal voor de feestdagen kwamen B&B Vol Liefde-deelnemers Roxanne, Caroline en Vincent bij elkaar om terug te blikken op hun liefdeszoektocht. Onder het genot van een glaasje bubbels laten ze weten hoe het nu met hun gaat én of ze inmiddels al de ware zijn tegengekomen.

“Het was echt een rollercoaster”, vertelt Roxanne. Ook Caroline laat weten dat ze blij is dat ze aan het programma heeft meegedaan. Al heeft Vincent toch wel een paar feedbackpuntjes voor zichzelf: “Er waren wel momenten bij dat ik denk: dat had ik nu misschien toch iets anders gedaan.”

Echt verliefd

Natuurlijk zijn Caroline en Vincent reuze benieuwd hoe het nu tussen Roxanne en Mitch gaat. “Jij schijnt nog wel wat contact met Mitch te hebben”, vraagt Vincent subtiel. “Gewoon vriendschappelijk”, laat Roxanne weten. Maarre, single is ze niet meer. “Ik ben nu wel aan het daten”, verklapt de brunette. “Ik ben echt verliefd.”

“Ik heb hem leren kennen via mijn familie. Mijn familie kende hem al en die hebben ons eigenlijk gekoppeld”, vertelt Roxanne over haar nieuwe liefde. “Zonder verwachtingen ben ik erin gegaan en er was eigenlijk meteen een klik.” Ooh la la!

Love is in the air

Ook Vincent heeft kerst dit jaar niet alleen doorgebracht. Hij is namelijk weer dolgelukkig in de liefde. “Jessica heb ik twee jaar geleden al ontmoet. Na het programma, toen het duidelijk was dat het niets zou worden met de dames die langs waren gekomen, heeft ze mij een berichtje gestuurd. Ze is toen een weekje langs geweest en het bleek toen wel dat we elkaar heel erg leuk vonden”, vertelt de B&B-houder met een big smile.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws

Zie ook