Christmas baby! EOTB’s Jørney is bevallen van dochtertje

'We hebben het mooiste kerstcadeau ontvangen dat je kunt wensen', aldus Jørney.

Kerst is voor veel mensen een bijzondere tijd, maar voor EOTBDD-sterren Jørney en Odim is Christmas 2021 eentje om voor altijd te onthouden. De realitysterren zijn namelijk de trotse ouders geworden van een dochtertje!

Mooiste kerstcadeau

Afgelopen vrijdag leek de komst van de baby van Jørney en Odim al dichtbij te komen, maar op kerstavond was het dan eindelijk zover. De kersverse mom deelt het babynieuws vol trots in haar Instagram Stories. “Vol trots kunnen wij zeggen dat wij gister het mooiste kerstcadeau hebben ontvangen dat je maar kunt wensen. Om 19.00 uur is onze prachtige dochter geboren.”

Beeld: Instagram @jurneyhendrikx

Weer samen?

In haar Stories deelt Jørney een foto met kersverse daddy Odim, wat maar zo eens zou kunnen betekenen dat de twee weer samen zijn. Ook tagt ze hem in het bericht met een hartje.

Lange tijd leek het er niet op dat de parents weer bij elkaar zouden komen. In een eerder bericht op Instagram liet Jørney namelijk al weten dat de twee niet meer samen zijn. “Er zijn nu zoveel dingen gebeurd waardoor ik zoiets heb van: ik wil nu gewoon even afstand”, zei Jørney eerder. “Natuurlijk krijgen we een kindje samen, dus je hebt een ideaalbeeld van huisje, boompje, beestje. Maar dat is tot nu toe niet de realiteit.”

Volgens Jørney zou Odim moeite hebben om trouw te blijven aan haar. “Er gaan heel veel geruchten rond. Heel veel mensen hebben mij benaderd dat hij contact heeft met anderen. Ik heb natuurlijk zelf ook wel wat dingetjes ontdekt. Maar ik wil de vader van mijn kind niet zwartmaken.”

Of Jørney en Odim nou weer samen zijn of niet, wij wensen de twee heel veel geluk met hun dochter!

Beeld: Ex on the Beach, Instagram

Laatste nieuws