Klein voorproefje: dit zijn de nieuwe deelnemers van B&B Vol Liefde seizoen 2

We krijgen alvast een kleine glimp van de nieuwe deelnemers.

Lees ook

Als er één realityshow ons positief verrast heeft in het afgelopen jaar, dan is het B&B Vol Liefde. Vier werkdagen per week genoten we met volle teugen van de hysterische, ongemakkelijke en hilarische afleveringen. Vanavond mogen we eindelijk kennismaken met de nieuwe deelnemers van een tweede seizoen. Enne, hier vind je alvast een voorproefje.

Nieuwe deelnemers

Van een ietwat gekke Jacob tot een ingetogen Bert: de deelnemers van het vorige seizoen waren stuk voor stuk totaal verschillend. We zijn hierom razend benieuwd met wat voor deelnemers we dit seizoen te maken krijgen. Vanavond zendt RTL 4 de aftrap van B&B Vol Liefde uit, waarin alle deelnemers zichzelf voorstellen.

Gelukkig kunnen we alvast genieten van een klein voorproefje. Op de Instagram-pagina van RTL wordt B&B-eigenaar Martijn namelijk alvast voorgesteld. De 30-jarige, zongebruinde, Martijn showt in een korte video de buitenkant van zijn huis en vertelt het een en ander over zichzelf.

Andere deelnemers

Ook deelde RTL Boulevard alvast een video waarin we de B&B-eigenaren kort voorbij zien komen. Exacte namen, leeftijd en – niet geheel onbelangrijk – de plaats van de B&B's weten we helaas nog niet. Benieuwd? Je bekijkt de video via deze link.

Onder de naam B&B Vol Liefde: De Aftrap mogen we vanavond om 22.15 uur kennismaken met de B&B-houders die op zoek zijn naar hun toekomstige partner. Wie zijn ze, waar wonen ze en wat zoeken ze in een man of vrouw: we gaan erachter komen in de aftrap van het liefdesprogramma. Dus, zie jij een leven in het buitenland met de man of vrouw van je dromen wel zitten? Houd pen en papier dan in de aanslag. Want het inschrijven gaat vanaf vanavond van start!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: B&B Vol Liefde

Laatste nieuws

Zie ook